jolka.jolka
pamiętasz lato ze snu...?
Ja mam polskich sąsiadów. Wynajmuja mieszkanie w budynku obok. Koszmar. Rzucają ku***mi na prawo i lewo, aż uszy więdną. Taki durny zbieg okoliczności, że za najbliższych sąsiadów mam polskich robotników. Najpierw liczyłam, że to pracownicy sezonowi, że wyjadą ale już sie pozbyłam złudzeń - najwyraźniej mają tu stała pracę.
Ech taki lajf...

Co to znaczy na tym forum "add infraction" ?? Wygląda to jak czerwona i żółta kartka pod nickiem każdego użytkownika ??? Czy chodzi tu o zgłaszanie jakichś naruszeń przez uzytkownika forum ??? Co sie stanie po kliknięciu na tę ikonę ?
Ech taki lajf...

Co to znaczy na tym forum "add infraction" ?? Wygląda to jak czerwona i żółta kartka pod nickiem każdego użytkownika ??? Czy chodzi tu o zgłaszanie jakichś naruszeń przez uzytkownika forum ??? Co sie stanie po kliknięciu na tę ikonę ?
a ja jestem w 26 tc i nie wiem czy mam jechać z nim czy nie? Boję się, nie znam języka (z angielskim też cienko). Mam jeszcze pytanko co z ubezpieczeniem zdrowotnym w Holandii i szczepieniem noworodków? Mam mętlik w głowie, nie wiem co robić. Chyba wyjeżdżamy z nim...
. Pozdrawiam Was!!!