aneta 2222
Entuzjast(k)a
Mój mąż dostanie tą pracę pod warunkiem, że nie otrzyma wolnego na święta a jeśli chcę mieć wolne na święta to pracy dla niego nie ma. Ta praca to przez biuro tureckie, nawet nie wiem czy nam się będą należały jakieś świadczenia. Nie mogę odebrać wiadomości od Ciebie i nie wiem dlaczego. Jak zauważyłaś jestem nowa na tym forum i nie bardzo sobie radzę. Z góry dziękuję za pomoc. Prześlij mi może na emalia nr telefonu to z pewnością w niedzielę zadzwonimy. Obydwoje jeszcze jesteśmy w Polsce. Mąż wyjeżdża 17stego.
Ostatnia edycja:

. Rozumiem, że w niedzielę jesteś z mężem w Polsce i możemy zadzwonić?
oraz utarczki z personelem biurowym,co nowy stazysta tym glupszy.Wyobrazcie sobie,musielismy pogonic 21-letniego chlopaka,ktory sikal (!!!!!!!!!!) na deske klozetowa i tak to zostawial !!!!!!! A kiedy nie bylo nikogo ze "starszych" to sobie bezczelnie wychodzil na dwor i godzinami dzwonil do dziewczyny.Ok,jego staz sie skonczyl,mamy jeszcze troche roboty wakacyjnej,ale mu uprzejmie podziekowalismy,grrrrrrr.Teraz siedzi jakies mlode dziewcze polecone przez miejscowego notariusza,ciche i niesmiale,zobaczymy co z tego wyjdzie.