Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze ze sspuscilas lozeczko
. Dzisiaj kolejny dzień, tak czas leci w tej Holandii, jeszcze się nie obejrzę i w październiku zjeżdżamy do Pl.:-(. Dobrze by było strarać się tutaj o mieszkanie. Tylko boję się że opłaty na zabiją . No miłego dzionka kochaniutkie:-)udalo mi sie umowic na pierwsza wizyte do poloznej w poniedizalek 31 sierpnia o 10.30tak sie ciesze na te wizyte, to jeszcze 2 tygodnie ale chcialabym juz tam byc i uslyszec ze wszystko jest w porzadku!! od razu gosciowa powiedziala ze nie poslucham bicia serca ale dostane skierowanie na usg wiec tak juz bedzie to mozliwe, tak bym chcial juz posluchac tego slodkiego pukania,

. Jeśli go dostanę, to no niestety od nowa się będę strarać
. A może i nie przyjdzie. :-). Kiedy ja będę mieć nie przespane nocki. Dziewczyny uwierzcie mi, jak czytam co piszecie o niuńkach swoich to się sama nie mogę doczekać. Choć to dziwne bo wiem co mnie czeka ( wstawałam z mama do mojego braciszka ), a jednak czekam, :-)
A ja pije kawke w spokoju
Michas dalej w nocy je a pani z Cb powiedziala zeby mu dawac butelke wiecej w dzien to w nocy bedzie spokoj
Ale on nie chce tej butelki ,a jak ja zje to wieczorem juz nie chce
Wiec dalej nocne pobutki.
na pewno wszystko jest ok ,a na usg sie chodzi od 10-12 tyg
Moze faktyczniegdziec weszla do wody za gleboko i sie wystraszyla

), ktore mialo byc wlasciwie dla Tooli i jej rodzinki. Niestety nie wyszlo nam wczoraj spotkanie ze wzgledu na me slabosci zoladkowe 

My dzisiaj też się motalismy w Rotterdamie, a wybraliśmy się do "tropicany" i było suuuper Mały pod koniec przełamał się i "sam" zaczął pływać ( tzn pozwolil się położyć na wodzie ;-) )
Karola, komunię będę robić tutaj, już mi się słabo robi jak pomyśle że co drugą sobotę do Rotterdamu bedziemy ganiac, a tu jeszcze polska szkoła
Udanej niedzieli dziewczyny :-)