reklama

Holandia

Czarna, wysokość ubezpieczenia zalezy tez od czasu posiadania prawka, bezszkodowej jazdy, wartosci samochodu i wyposazenia ( dlatego trzeba nr tablic podawac do wyliczenia).Maż ma duze auto(disel)i sporo droższe, wiec jemu pelny pakiet( ale w innej ubezpieczalni)wyszedl 58 e/m-c, ja za renault megane 98lub 99 r oc+ac (ful opcja) place 24 e/ m-c

reklama
wlasnie przejrzalam mniej wiecej oferty autka ktore nam sie podoba i widze ze konto nam przyjdzie wyczyscic:szok::szok::szok:

robale dlatego sie zloszcze bo nie ma szans zeby to sprawdzic juz teraz zanim sie kupi ile bedzie wynosilo ubezpieczenie zwlaszcza jak auto stoi u dilera juz bez nr.

Dzien dobry!
Witam po weekendzie. dziewczyny, bylo SUUUPEEER! POlecam Wam ten park, jest tak pieknie!! Pod namiotem dziewczyny spisaly sie swietnie, choc w nocy bylo chole....nie zimno i wtulalam sie w Tosie :-D
Pogoda cudowna, piekne krajobrazy, a my z R. na nowo sie zakochalismy w sobie. Polecam! ;-)
Lece sprzatac bajzelek poprzyjazdowy, bo wlasnie ze szkoly wrocilam. Do pozniej!
Ania, ciesze sie, ze juz jestes :) zagadaj do mnie na gg please, bo mi wcielo kontakty.

Czarnaznajdż na marktplaats, takie auto jakie Was interesuje z widocznymi tablicami, wpisz te numery w kalkulator i bedziesz wiedziec co i jak ;)Warto też sprawdzic w kilku ubezpieczalniach bo potrafia byc spore różnice w wysokości składki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry