Ma-Rita
Fan(ka)
Witam niedzielnie :-)
PAULINA ty tak nie szalej w kuchni. Mialas przeciez odpoczywac
A swoja droga to gdybym mieszkala blizej to pewnie wprosilabym sie z cala rodzinka na obiad. Bitki wolowe i karpatka mowisz...

Poprosze wiec przepisik na te bitki
A karpatke to robisz sama czy z gotowego mixu? Ja probowalam dawno dawno temu upiec cosik, ale ta holenderska maka jest za przeproszeniem do d***
Musze wybrac sie do polskiego sklepu w Amsterdamie. A i wczoraj u nas w C1000 zauwazylam, ze maja troche polskiego zarelka
Mieli kwaszone ogorki, smalec z cebulka i mieskiem, fasolke po bretonsku, bigos, flaki i sok marchwiowy z Hortexu. Czyli nawet typowe holenderskie supermarkety przechodza polska inwazje 
To tyle...Milej niedzieli i odzywajcie sie kobietki. JOLA i ANETA tez nagle zniknely. Piszcie cosik dziewczyny
PAULINA ty tak nie szalej w kuchni. Mialas przeciez odpoczywac

A swoja droga to gdybym mieszkala blizej to pewnie wprosilabym sie z cala rodzinka na obiad. Bitki wolowe i karpatka mowisz...

Poprosze wiec przepisik na te bitki
A karpatke to robisz sama czy z gotowego mixu? Ja probowalam dawno dawno temu upiec cosik, ale ta holenderska maka jest za przeproszeniem do d***
Musze wybrac sie do polskiego sklepu w Amsterdamie. A i wczoraj u nas w C1000 zauwazylam, ze maja troche polskiego zarelka
Mieli kwaszone ogorki, smalec z cebulka i mieskiem, fasolke po bretonsku, bigos, flaki i sok marchwiowy z Hortexu. Czyli nawet typowe holenderskie supermarkety przechodza polska inwazje 
To tyle...Milej niedzieli i odzywajcie sie kobietki. JOLA i ANETA tez nagle zniknely. Piszcie cosik dziewczyny

bo nadźwigałam się kartonów, przestawiłam szafę itp. ......A on sobie śpi 
....nuda ....tv....na obiad resztki od wczoraj...troche sloneczka....kto wie.....moze na tarasie sie posiedzi z ksiazka....podlubie w nosie.....pozastanawia nad losem tej planety....tfu,a kysz,glupie pomysly......aha,paznokcie moze sie pomaluje.....a jak nam sie bedzie chcialo,to sie wskoczy do tesciow na herbatke....kto wie......leniwe niedziele - I'loving it

). Fajnie, ze maz ma mieszkanie. Widze, ze sprawy powoli zaczynaja nabierac wlasciwego toku.

...a obiadek spoko, tylko potem przy kawce panowie zaczeli dyskusje o "nietykalnych tematach" (polityka itp.) i się zrobiło blee