toola
Fanka BB :)
hej dziewczyny!!
u nas tak: praca na VU kwitnie :-) program wszyscy podziwiaja, ostatnio jeden pracownik zadal mi 2 smieszne pytania :"sama to napisalas?" i "ile ci to zajelo?" hehe chyba mu zaimponowalo skoro sie tak pytal
wczoraj bylam 1 raz na fitnesie, tanczacy fitnes, prowadzi wesola murzynka, JAK ONA SIE RUSZA, no kurde biali tak nie potrafia
nie sposob tego powtorzyc, sexapeal z niej tryska az, ale sie staramy wszystkie, smiechu co nie miara, bo oczywiscie nam nie wychodzi, jak pochodze kilka miesiecy to ide gdzies na dyske wyprobowac nowych kroczkow, bedzie szał!!
no i maz sam musi teraz co srode klasc Krysie spac, ale sobie super radzi wiec z czystym sumieniem biegne na wygibasy!
jestem 2 dzien na diecie soutch beach, czyli nie jem cukru i wegli, opycham sie miesem i warzywami
mam nadzieje zrzucic cos zbednego, bo na samym pilatesie slabo mi szlo
ja sciagalam Krecika emulem, rownierz bolka i lolka, reksia i inne takie, ale ostatnio maz puszcza z youtube tylko trzeba sprawdzic czy nie ma 'smiesznego podkladu dla doroslych' najpierw
KINDZIA gratuluje, tosmy sie domyslaly
i czekalysmy na oficjalne ogloszenie
, cmok w pepucha dla Dzidziucha
Ma-Rita tu tu studiujesz wez mi wytlumacz ich system wykladow bo nie kumam totalnie
, ile tu semestrow? i wogole jak stoja z matematyka? dzieki from the mountain 
missdior pytaliscie ile chcial to powiedzial szczerze i jeszcze was rozsmieszyl
ANETA lykaj tebletki co ci karza i odpoczywaj ile sie da, a nie masz w miescie innego szpitala?? jak mieszkalam w zielonej gorze to duzo dziewczyn jezdzilo do sulechowa albo nowej soli, bo w zielonej nie chcialy rodzic, moze warto podjechac pare kilometrow i trafic na normalnego ordynatora, tobie takze cmoka pepek dla Dzidzi
u nas tak: praca na VU kwitnie :-) program wszyscy podziwiaja, ostatnio jeden pracownik zadal mi 2 smieszne pytania :"sama to napisalas?" i "ile ci to zajelo?" hehe chyba mu zaimponowalo skoro sie tak pytal
wczoraj bylam 1 raz na fitnesie, tanczacy fitnes, prowadzi wesola murzynka, JAK ONA SIE RUSZA, no kurde biali tak nie potrafia
no i maz sam musi teraz co srode klasc Krysie spac, ale sobie super radzi wiec z czystym sumieniem biegne na wygibasy!
jestem 2 dzien na diecie soutch beach, czyli nie jem cukru i wegli, opycham sie miesem i warzywami
mam nadzieje zrzucic cos zbednego, bo na samym pilatesie slabo mi szloja sciagalam Krecika emulem, rownierz bolka i lolka, reksia i inne takie, ale ostatnio maz puszcza z youtube tylko trzeba sprawdzic czy nie ma 'smiesznego podkladu dla doroslych' najpierw
KINDZIA gratuluje, tosmy sie domyslaly
i czekalysmy na oficjalne ogloszenie
, cmok w pepucha dla DzidziuchaMa-Rita tu tu studiujesz wez mi wytlumacz ich system wykladow bo nie kumam totalnie
, ile tu semestrow? i wogole jak stoja z matematyka? dzieki from the mountain 
missdior pytaliscie ile chcial to powiedzial szczerze i jeszcze was rozsmieszyl

ANETA lykaj tebletki co ci karza i odpoczywaj ile sie da, a nie masz w miescie innego szpitala?? jak mieszkalam w zielonej gorze to duzo dziewczyn jezdzilo do sulechowa albo nowej soli, bo w zielonej nie chcialy rodzic, moze warto podjechac pare kilometrow i trafic na normalnego ordynatora, tobie takze cmoka pepek dla Dzidzi

).

.....jedyny minus mam antybiotyki na 10 dni, czyli zero alkoholu w następny weekend na weselu koleżanki
.