reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Na zapchany nos - przekroic cebule i polozyc obok lozeczka,bedzie niezly zapaszek,hehe,ale za to bardziej "bio".

Znikam do odrabiania lekcji (nie moich,ale trzeba przypilnowac).

reklama
Paulina to nasze dzieci sie chyba zmowily :dry: Ian tez ma katar i pokasluje. Co pare godzin odbywamy pojedynek pod tytulem :zakropienie nochala woda morska i wyczyszczenie go.
Na razie jednak nie jest zle, mlody w dobrym humorze, tyle, ze osmarkany po brode :tak:

Missdior, Bog zaplac za cenne porady, dobry pomysl z ta cebula :tak:

Mnie kurcze chyba tez cos zaczyna brac, bo kichalam dzis troche za duzo :dry: Na wszelki wypadek lykne aspiryne.

Sezon na katary otwarty ( z rozpoczeciem roku szkolnego) ,koniec przewidywany gdzies w polowie maja,bleeeee.
Jeszcze jedna "rada babuni" - rolka bialego papieru toaletowego jest tansza niz pudelko chusteczek :) :cool2: (i wydajniejsza!)

Witam wtorkowo,
Aneta-wczoraj nie doczytałam, cieszę się bardzo że skurcze minęły, dziecina wie ze ma się nie spieszyć, bo u mamy najlepiej :tak:
Missdior- oj doświadczona kobito, gdzie do końca maja, w tym kraju przy tym wietrze i deszczu to pora kataru trwa cały rok :laugh2:
Ma-Rita powiadasz Ian obsmarkany, haha moja jak kichać zacznie to wsio jest na około obsmarkane :sorry2:.....trzymaj się kochana cieplutko, ledwo nauka się zaczęła a Ty chcesz chorować no no ;-)
-----------
A ja dziś mam wizytę u dentysty, kontrola szwów, ja puściły to na nowo szycie :eek:, ale bez stresu.....żyję myślą że w czwartek z rana jazda do Polski :cool2:
Nowinka-moja cóka odkryła,że może chodzić pchając chodzik od dyłu, to się nazywa zapierdzielanie po salonie :laugh2:

Witam wszystkich:happy:. Dziś byłam na wizycie u gin i jest ok:tak::tak::tak:. Nie mam rozwarcia, skurcze ustępują, więc jest super:happy::happy::happy:.
PaulinaAnna jak wizytka u dentysty??? Podziwiam Cię:tak::tak::tak: ja raz miałam chirurgicznie usówany ząb i nigdy w życiu:no::no::no:
Pozdrawiam

Witam w ten chłodnawy dzionek,

Aneta-same dobre nowinki, oby tak do konca ciazy bylo, widac stresik który przechodziłaś źle na Ciebie wpływał.....a teraz już tylko pozytywne myślenie i czekać do terminu porodu na zdrowego potomka :tak:
Dentysta- obeszło się bez interwencji, szwy trzymaja, dziury w dziąśle nie ma....tylko nadal muszę się męczyć z antybiotykami bleee się po nich czuję....a kolejna już ostatnia kontrola w piątek 21 września.

A u mnie nastrój iście mieszany, tzn. mała jest już u dziadków, ja mam na głowie pakowanie, wysprzątanie samochodu, domu i zrobienie szybkiego obiadu( ku radości męża będą frytki i hamburgery:sorry2:)....ale w brzusiu mnie ciśnie że jaka ze mnie matka, jechać na wesele i balować a córkę zostawić na 6 dni z dziadkami :zawstydzona/y:
Ni tu cieszyć się ni płakać.....ale mam rację że i nam rodzicom należy się odbicie od obowiązków domowych ?
Spadam cosik zjeść...i do roboty.

jolka-najważniejsze że jesteś, zdrówka życzę, pij herbatkę z cytrynką itp. :tak:
A ja właśnie sprzątam, tzn, co kawałęk trafiam na zabawki małęj a teraz dojrzałam na podłodze kawałek ciasteczka....i ryczeć mi się chce ....jak ja przetrwam bez tej mojej kozy tyle dni :zawstydzona/y:

Witam!!!
jolka.jolka zdrówka życzę i proponuję syropek z cebuli i cukru:tak:
PaulinaAnna wiem, wiem ciężko zostawić swojego skarba i wyjechać na dłużej:baffled::baffled::baffled:. Życzę udanego weselicha:-D:tak::-D:tak:.

reklama
Do góry