tulipanek
Fanka BB :)
Uff,zalogowalam sie:-)
Witam wszystkich a raczej wszystkie goraco.Mam na imie Kamila i mam nadzieje,ze moge sie przylaczyc do was kobitki.Nawet nie wiedzialam,ze takie forum istnieje i dopiero pare dni temu ""grzebiac ""w internecie na nie trafilam z czego nie ukrywam,bardzo sie ciesze.
Mieszkam w Rotterdamie i mam dwoch synkow z czego tego malego rodzilam tutaj.takze ewentualnie moge odpowiedziec na jakies pytania,o ile bede wiedziala.
Jutro cos skrobne,bo narazie lece rozlozyc sie przed tv,pa:-)
Witam wszystkich a raczej wszystkie goraco.Mam na imie Kamila i mam nadzieje,ze moge sie przylaczyc do was kobitki.Nawet nie wiedzialam,ze takie forum istnieje i dopiero pare dni temu ""grzebiac ""w internecie na nie trafilam z czego nie ukrywam,bardzo sie ciesze.
Mieszkam w Rotterdamie i mam dwoch synkow z czego tego malego rodzilam tutaj.takze ewentualnie moge odpowiedziec na jakies pytania,o ile bede wiedziala.
Jutro cos skrobne,bo narazie lece rozlozyc sie przed tv,pa:-)

Ja zreszta tez z Zuid Holland ale juz blizej granicy z Noord Holland ;-)
A najgorsze bylo to, ze oni cos tam wczesniej juz podejrzewali, ale nic z tym nie robili 
,nawet spiochy.Rozumiem,ze moga zrobic jedna czy dwie bluzy i t-shirty,ale zeby wszystko???