missdior
Fanka BB :)
Wszystkim chorym,osmarkanym,z wysypka czy bez - poniedzialkowe Dzien Bobry :-).
Impreze urodzinowa przezylam,pogoda dopisala,dzieciaki zdemolowaly ogrod,krolika i kota przyprawily o zawal,pozarly tony frytek i popily to wszystko hektolitrem coca coli,po czym zostaly odebrane przez rodzicow,ktorych zapewnialam solennie ze syn/corka byl najbardziej grzecznym stworzonkiem we wsi
.Ae ze mnie klamczucha,tra-la-la.
Uwaga,zapisalam sie na BBB,czyli buik-billen-benen,czyli fitnesik o poranku.Dzis pierwsza lekcja,zaczyna sie o 9:00,najpierw podrzuce malpiszony do szkoly,potem lece do biura podrzucic czyste reczniki (jak sie nie upomna,to beda jednego przez pol roku uzywac - cos nie tak z higiena w Belgii
),a potem lece te nozki-posladki-brzuszki modelowac:-):-):-).
Aha,kolekcja w H&M w trupie czachy - dzieci uwielbiaja takie ciuszki,przynajmniej moje .Sprobujcie wepchnac 7-latka w t-shirt z Kubusiem Puchatkiem...
Impreze urodzinowa przezylam,pogoda dopisala,dzieciaki zdemolowaly ogrod,krolika i kota przyprawily o zawal,pozarly tony frytek i popily to wszystko hektolitrem coca coli,po czym zostaly odebrane przez rodzicow,ktorych zapewnialam solennie ze syn/corka byl najbardziej grzecznym stworzonkiem we wsi
.Ae ze mnie klamczucha,tra-la-la.Uwaga,zapisalam sie na BBB,czyli buik-billen-benen,czyli fitnesik o poranku.Dzis pierwsza lekcja,zaczyna sie o 9:00,najpierw podrzuce malpiszony do szkoly,potem lece do biura podrzucic czyste reczniki (jak sie nie upomna,to beda jednego przez pol roku uzywac - cos nie tak z higiena w Belgii
),a potem lece te nozki-posladki-brzuszki modelowac:-):-):-).Aha,kolekcja w H&M w trupie czachy - dzieci uwielbiaja takie ciuszki,przynajmniej moje .Sprobujcie wepchnac 7-latka w t-shirt z Kubusiem Puchatkiem...

. Chyba, że poili Was herbatką "po góralsku" ?!

,ale na szczescie sa juz inne laszki,bo jeszcze dwa tygodnie temu byly doslownie tylko w trupie czachy.
,no niestety nie umial mi logicznie wytlumaczyc.Powiedzial,ze jak waleczki nie znikna to dostane.Jakby nie mogl mi dac dzisiaj,nie rozumiem.