• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej ho, hej ho, oj do pracy by sie poszło...ale nic z tego.....tralalala....
Piję białą herbatkę i "sczytuję" forumowe wiadomości...znaczy z dzisiaj, bo czas mojej nieobecności jest nie do nadrobienia...Miło, że jest nas więcej i jesteśmy "straśnie" aktywne:-) Dzisiaj wracam do szkoły. Co prawda tylko wieczorowo i raz w tygodniu, i niestety do Albedy...ale jednak..jest to kontakt z językiem. Bardzo się cieszę, tym bardziej, że będę prowadziła auto!!Prawko mam od 18 r. ż. i od tegoż czasu (prócz kilku razy) nie siedziałam za kółkiem. Cholera, nie bardzo to lubię, ale wiem, że "trza".
Kobitki uczące się-powodzenia życzę i samych piątek (kurczę, nie wiem jaka tu punktacja...).
Babeczki w ciąży-przyjemniutkich i szybkich porodów oraz 0 obrzęków.
Tęskniącym-zajęcia i zapomnienia o tęsknocie.
Wkurzonym, spokoju ducha. Wszystkim relaksu i uśmiechu oraz wspaniałej figury, czego i sobie życzę:cool2:

reklama
Aneta - trzymaj się, mogę się tylko domyslać jak Ci ciężko... To jakie teraz plany? Pierwsze spotkanie gdy Ty przyjedziesz do NL czy też gdy mąż zjedzie do PL po świętach?

Pola - ja też powinnam wrócić do szkoły, bo ostatni raz byłam 2 dni przed porodem i przez te 2 minione lata prawie wszystko udało mi sie zapomnieć. I tylko gadam że muszę zacząć się uczyć na nowo języka i na gadaniu się kończy... Także gratuluję,zorganizowania sie i powrotu do szkoły:tak:

Muszę sobie jakieś nowe jeansy kupić i nawet nie wiem gdzie szukać..H&M, Holtzhaus..??? nie chce niczego super drogiego bo mam irracjonalną nadzieję, że do przyszłego roku wrócę do normalnych rozmiarów i wtedy kupie sobie nowe Levis'y :laugh2:

Jola jesli chodzi o jeansy to H&M odradzam, wprawdzie nie mialam nigdy ich jeansow ale wygladaja mi one na kiepsciutkie jakosciowo :baffled: O Holtzhaus nigdy nie slyszalam :dry: Jesli juz to polecam ONLY. tam jeansy taniutkie :tak: i jakosciowo tez OK. Wytrzymaja do przyszlych Levis'ow :-D

Ma-Rita - a w normalnych sklepach można te jeansy dostać ? Jak wrzucam w google to mi pokazuje tylko sklepy internetowe...a ja nie umiem kupowac bez przymierzania...
Nigdy o nich nie słyszałam ale widzę, że popularne są !!!

O!!! Znalazłam:
Only - Limitless Denim
to się zaraz przejadę i sprawdzę co i jak

Witam ponownie!!!
Czuję się dzisiaj tak jak ta pogoda za oknem czyli deszczowo:-(
Byłam u gina i wszystko ok! tzn. rozwarcia nie mam - na szczęście:happy:.
jolka spotkanie z mężem to dopiero po świętach (chyba zwariuje do tego czasu:baffled::baffled::angry::baffled::angry:). Chciałabym mężowi zrobić niespodziankę i dołączyć do niego na święta, ale nie zostawie moich dwóch skarbów, a znając siebie i moje możliwości (doświadczenie po pierwszym porodzie) nie będę jeszcze w formie, aby wybierać się w daleką podróż.
Ja też uwielbiam Levis'y:tak:, nie mogę się doczekać kiedy werszcie się w nie "wcisnę" :-D:-D:-D. Choć ostatnio z tęsknoty za nimi nawet je założyłam tylko nie mogłam zapiąć zamek, ale ja mam na wszystko sposób, więc założyłam tunikę (długą bluzkę) i wszystko ok:-D:-D:-D.

Złożyłam dokumenty na magisterkę na UAM i wyniki miały być ogłoszone 10.09 a jeszcze ich nie ma:baffled::baffled::baffled:.
Spałam dziś 4 godziny, więc idę nadrobić zaległości. Mała drzemka na godzinkę???:tak::tak::tak:

Pozdrawiam

Już nie zdążyłam doczytać, że w Vero Moda też można te jeansy dostać, więc byłam tylko w sklepie ONLY i tam niestety wszystkie modele były z rodzaju tych mocno poprzecieranych i naddartych, co mnie niestety absolutnie nie "pasi".
Więc wybrałam sie do Holzhaus (poprzednio chyba źle wpisałam nazwę) i tam wśród nadskakującego staff'u proponującego kawę, herbatę i podającego 100 tysięcy różnych modeli do wyboru - kupiłam w końcu jeansy Diesel, czyli zapłaciłam 2 x tyle ile pierwotnie planowałam wydać:sorry2:
A juz myslałam, że nic nie kupię bo dziecko mi szalało: gubiło się w sklepie, wychodziło na zewnąrz, mówiło, że chce do domu, no masakra, bo zamiast oglądać spodnie to latałam za nią:baffled:
W końcu wzięłam sie na sposób, kupiłam słodycze za 95ct. i poszłam do Holzhaus, no i wtedy dziecię sie uspokoiło i dokonałam zakupu. Uffff....!!!!
Gazety za to nie znalazłam, ten dodatek musiał być w sierpniowym numerze, bo we wrześniowym jest coś innego.
Boszszszsz, co to za męka robić zakupy z dzieckiem !!!!

Aneta - ale myślisz, że To ty z dziećmi do NL sie wybierzesz, czy mąż wtedy do Polski wróci na chwilę ?

Jolka,ale "diselki" tez sa super:tak:,moze drozsze,ale starczaja na hoho.Te z only najfajniejsze sa te bez kieszeni na pupie,nawet na popitasnej czyli mojej pupie zle sie nie prezentuja.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry