jejku dziewczyny ale piszecie, albo to ja nie nadazam po prostu ostatno mam dola pomieszanego z brakiem czasu na wszystko
u mnie tak, ja i maz bylismy chorzy: czytaj zyganie i sraczka na odleglosc, powoli wracamy do normy
wczoraj bylismy na imprezce u znajomych Holendrow (naszych pierwszysch tutaj) i maz jako jedyny sie schlal (i to w stylu na 'zdechlaka') normalnie mialam ochote momanetalnie sie z nim rozwiesc taka dal plame ze nie wiem :-( potem nie moglismy w nocy znalesc drogi do domu tzn ja prowadzilam a on mial mnie pilotowac ale nie dawal rady bo przysypial myslalam ze do rana bedziemy sie blakac
ciekawe czy nas jeszcze zaprosza, teraz niby wypada rewizyta, ale nie wiem za bardzo jak mam ich zaprosic do naszego mieszkania jak zobaczylam ich chate :/ wiem ze to moze glupie, tak sie tylko wam zwierzam
Krysia zdrowa tzn miala katar ale przeszedl po 2 dniach, kuracja: non stop biegalysmy po parkach i placach zabaw

to dziecko ma zdrowie ze nie moge sie nadziwic, pozatym nie lubi slodyczy

wogole jest kochana gada juz tyle slow ze nie sposob wyliczyc juz cos ponad 20 i zaczelam jej pokazywac kropeczki czyli uczyc matematyki metoda domanowska
witam nowa forumowiczke
TULIPANKA!! nick w sam raz pasuje
kurcze zanidbalam prace

a we wtorek spotkanie z promotorkiem, albo niechlubnie zwale na chorobe albo sie przyznam ze mnie wena opuscila chwilowo, na wyklady od za tydzien bo jakos nie moglam sie zebrac teraz
powraca temat kupna domku juz sie rozgladamy, cena od 160-170 tys tylko wizyta w banku zweryfikuje marzenia i bedziemy dzialac, takze trzymajta kciukasy!!
missdior jestem uzalezniona od smiechu mojej corki temu ja codziennie rozsmieszam, jesli chodzi o jedzenie to nabial we wszelkiej postaci, a najbardziej mleko

zwykle zwyczajne
kurcze nie odpisze kazdej bo musze juz konczyc, musze sobie subskrbowac na mejla coby czytac na bierzaco
pozdrawiam!!