Witam wszystkich!!! :-) Mam na imie Asia i jestem nowa w waszym towarzystwie - mam nadzieje że przyjmiecie mnie cieplutko :-) Mieszkam w Holandii, a dokladnie w Alkmaar i jestem w ósmym miesiącu ciąży. Zostało jeszcze 6 tyg i zobacze wkoncu upragnioną buzke mojego synka
. Jestem pełna strachu i dlatego szukałam jakiegos forum na którym mogłabym porozmawiać i ewentualnie uspokoić przed tym co mnie czeka. Wczoraj byłam w szpitalu pbejżec porodówke i powiem wam szczerze że jeszcze bardziej sie boje. :-( Która z was rodziła w szpitalu? Błagam napiszcie coś... Czego moge sie spodziewać... Pozdrawiam wszystkich :-)
. Jestem pełna strachu i dlatego szukałam jakiegos forum na którym mogłabym porozmawiać i ewentualnie uspokoić przed tym co mnie czeka. Wczoraj byłam w szpitalu pbejżec porodówke i powiem wam szczerze że jeszcze bardziej sie boje. :-( Która z was rodziła w szpitalu? Błagam napiszcie coś... Czego moge sie spodziewać... Pozdrawiam wszystkich :-)
Wczoraj o 21 juz spalam
).
a moja córa wcale za nami nie tęskni, bo nie zdaje sobie jeszcze sprawy, tylko bawi się dobrze i przesypia u dziadków całe noce ( a w domu nie
)
.
Także jak wrócisz z Polski to śmiało zapraszam.