• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Pisałam posta 2 godz temu i sie nie zapisał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ania my się też nie szczepimy :eek:po pierwsze wezwanie już w koszu dawno ,a po drugie dziś był termin :tak:
Anno odpoczywaj i nie stresuj się :happy:
Spijcie dobrze!

reklama
Ja rowniez sie witam

Aniu jak tam nocka?Ty naprawde musisz wyluzowac kochana bo sama sobie napedzasz stracha:szok:na porod nie ma regoly:no:wiec naprawde RELAX :-) rozmawiaj z dzidzia i opowiedz jej jak bardzo nie mozesz sie juz doczekac zeby moc ja przytulic itd.:tak:.Pamietej tez,ze terminy nie zawsze sa idealnie wyliczone wiec nawet jak kilka dni "przenosisz" to to nic nie znaczy:tak:

Moja Mala dzisiaj o 7 juz wyspana,poszla spac po 20 i jadla o1 i 4:crazy: i to byl jeden z lepszych nocnych scenariuszy;-)
Ide poczytac ksiazeczke bo obrazki TAKIE:szok: ciekawe:-D

pa do pozniej

Dzien dobry
my pospalysmy do 8 :szok::-)
Mala bawi sie w lozeczku a ja ide jakies sniadanie montowac bo w brzuchu zaczyna mi burczec :-D
Pozniej idziemy na poczte, wiec zaliczymy spacerek o ile pogoda sie nie popsuje, bo poki co to jest znosna :tak:
Milego dnia

Dzien dobry
Ja wlasnie wcinam sniadanko
Czarna wiem, ze masz racje ale jakos trudno mi sie zrelaksowac, ale sproboje..dzis mam zamair robic generlane porzadki moze to pomoze malej wyjsc z ukrycia:-):-D

witajcie dziewczyny..

ja od rana w nerwach bo probuje umowic sie z lekarzem ginekologiem i nie wiem juz gdzie dzwonic / lekarz rodzinny nie widzi takiej potrzeby ,polozne tez nie a sama nie moge sie umowic bo chca skierowanie !!!! mam od 2 msc jakas infekcje i rodzinny lekarz dal mi 2 czopki miesiac temu i teraz kaze czekac az samo minie,pozatym moja tarczyca sie daje we naki ,biore codziennie kilka tabletek i powinnam byc pod opieka ginekologa ale oni niechce mi dac skierowania bo po co????:no::no:
macie pomysl jak to zalatwic / ostsnio 3 lata temu robilam cytologie i chcialam zrobic tez ale to robi rodzinny a ja do niego nie pojde w tej sprawie bo on jest okropny nie umi nawet gardla wyleczyc a ma mi zagladac w ...o nie!!!!!
rece opadaja co za kraj i opieka juz nie mam sily ,polozna od 2 miesiecy probuje sie skontaktowac z moim endokrynologiem w sprawie tej tarczycy i jeszcze niestety nie zdazyly zadzwonic -paranoja!!!!:szok::szok::szok::szok:

witajcie dziewczyny..

ja od rana w nerwach bo probuje umowic sie z lekarzem ginekologiem i nie wiem juz gdzie dzwonic / lekarz rodzinny nie widzi takiej potrzeby ,polozne tez nie a sama nie moge sie umowic bo chca skierowanie !!!! mam od 2 msc jakas infekcje i rodzinny lekarz dal mi 2 czopki miesiac temu i teraz kaze czekac az samo minie,pozatym moja tarczyca sie daje we naki ,biore codziennie kilka tabletek i powinnam byc pod opieka ginekologa ale oni niechce mi dac skierowania bo po co????:no::no:
macie pomysl jak to zalatwic / ostsnio 3 lata temu robilam cytologie i chcialam zrobic tez ale to robi rodzinny a ja do niego nie pojde w tej sprawie bo on jest okropny nie umi nawet gardla wyleczyc a ma mi zagladac w ...o nie!!!!!
rece opadaja co za kraj i opieka juz nie mam sily ,polozna od 2 miesiecy probuje sie skontaktowac z moim endokrynologiem w sprawie tej tarczycy i jeszcze niestety nie zdazyly zadzwonic -paranoja!!!!:szok::szok::szok::szok:

Jak dla mnie to najlepszym wyjsciem byla by zmiana lekarza:tak:ja tak zrobilam a zaraz po mnie moja siorka tez sie przeniosla do tego samego bo do jej wczesniejszej lekarki to trudno sie bylo wogole dostac.Recepcjonistki ja leczyly:szok:tam to musiala byc umierajaco zeby cie przyjeli,a moj lekarz to zawsze tego samego dnia mnie przyjmuje jak dzwonie.No chyba ze cos blachego to umawia na inny dzien:tak:
Tutaj to wogole do gina to trudno sie dostac.Moja znajoma kiedys wymyslila,ze jadac na zakupy dostala bardzo silnych skurczy i zajechala do szpitala w sasiednim miescie na izbe przyjec, byla wtedy w ciazy,no i sie udalo.

Musiasz jakos pokombinowac bo inaczej to klops:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry