• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Sencilla ja bym chyba zrobila cennik wg ciast, bo przeciez jedne skladnik sa sdrozsze niz drugie no sernik czy biszkopt z owocami to koszty sa rozne :eek:
w przypadku tortow nie ma za bardzo na jakie rozrozniac, bo biszkopt zawsze ten sam, material na dekoracje tez zmienia sie wlasciwie tlyko wyglad ale skladniki nie.
Albo mozna wycenic wg wielkosci czy ilosci porcji :-)
Zdjec ciastom raczej nie robie, powinnam gdzies miec kilka fotek jakiegos biskzopta z owocami czy rafaello truskawkowe, ale nie wiem czy ostatnio czasem ich nie usunelam jak robilam porzadki na kompie :sorry:
Poki co pochwale sie storczykiem, ktory na nowo zaczyna u mnie kwitnac :-):tak:

Załączniki

• IMG_4147.jpg
    IMG_4147.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_4143.jpg
    IMG_4143.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 42
Sencilla ja tez uwazam ze warto sprobowac, np dla mnie ciasta w sklpeie sa drogie i mnie wychodzi taniej piec, np za quarka place tu (250g) 30 centow, wiec sernika nawet za 3 euro uda sie czasem zrobic. :tak: a dajac ogloszenie nic nie tracisz, mozesz zyskac. :-)

Sencilla tarte lubie, grzybki tez ale nigdy nie robilam jeszcze. Ciacho porzeczkowe chetnie bym zjadla, ale widze ze chyba drozdzowe a ja nie lubie drozdzowych ciast :no:
a to kilka ciast

Załączniki

• IMG_1798.jpg
    IMG_1798.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_2816.jpg
    IMG_2816.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_2437.jpg
    IMG_2437.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_3965.jpg