• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Witam Was:tak:
Sencilla w Hadze jest Polka, która za tort (duży ) bierze 25e. Jadłam u kumpeli na urodzinach i nawet dobry (na kolana mnie nie powalił :-D), ale zdolności manualnych kobitka nie miała:no:, tort krzywy i nie za ciekawie ubrany.
Sencilla daj ogłoszenie na niedzieli, bo ja widziałam jak się ogłaszały tylko 2 kobitki z Hagi:tak: Na marktplaats jak zatytułujesz POLSKIE CIASTA to pewnie też się ktoś skusi:tak::-) Cenę ustaliłabym w zależności od placka oraz wagi tak jak Agasta wspominała:tak: Życzę powodzenia:tak::tak::tak:
Agasta uważam, że nasze polskie torty nie ma co porównywać z tortem made in hema, spójrz chociaż na wagę, jak bym się dobrze "zaparła" to tego z Hema za 15e sama byś zjadła:-D:-D:-D:-D

Jabłecznik z pianką dodałam do ulubionych i na pewno go spróbuję zrobić:tak: Ja również nie mam piekarnika tzn mam na gaz, ale go nie używam nie wspomnę z jakich powodów:no::zawstydzona/y:. Ciasta piekę w prodiżu i nawet sernik mi już w nim wyszedł:tak::-)

Mam taki, ma chyba z 20lat :-D
Prodiz-elektryczny-PE-1-500-3449-big.jpg

Ostatnia edycja:
Aneta polskich ciast i tortow na bank nie mozna porownywac do hol wypiekow. Polskie sa nie do pobicia :tak:
Prodiz faktycznie inny. Moja mama tez ma jeszcze prodiz, ale okragly tak jak czarna mowi.
Mowisz ze babka piecze torty za 25 euro, blisko bylam z moim szacowaniem na 30 euro :-D
Czarna jak ciasto gotowe juz? :-)

Hi,hi ...ale naskrobałyscie :szok::-D a tak pysznie piszecie ze aż mnie ściska w żołądku!Zgadzam się że polskie ciasta są THE BEST!
Ja myśle o ogłoszeniu sie z pierogami ruskimi dla rodaków...ale ja raczej rozważałam ogłoszenie sie w polsim sklepie...i rozbienie ich na zamówienie....
Tylko też mam problm z ceną...na sztuki wycenieć?:eek:
Anetko prodiż odjazdowy!;-)
Aniu widzę że masz już syndrom "wicia gniazda" bo mówisz o generalce czyli już..już:tak::tak::tak:
Czarna i jak wypiek?:cool2:

reklama
Hejka,

Co do pierogow to np moja znajoma w Rotterdamie zamawia pierozki u jednej babeczki - polki i placi 10e za 20szt. O ciasta zapytam bo tez u niej kupuje.
A pierogi Ania to ja chetne bede zamawiac :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry