• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

wiecie co, dziewczyny, wpadlam na pomysl, ze moze by tak piec ciasta na zamowienie? Co o tym myslicie? Myslicie,ze udalo by mi sie znalezc nabywcow w NL?chodzi mi o takie drobne prywatne wypieki, na urodziny, czy cos. jestem ciekawa Waszego zdania :tak:

reklama
Wlasnie worcilismy z poczty i ledwo zdazylismy przed deszczem do domku :-)
Mala podczas jedzenia zaczela zasypiac wiec zanioslam ja do lozk i nawet nie zdazylam wyjsc z pokoiku a ona juz spala :szok::-D

A pochwale sie ze z 2 zadan domowych dostalam 10 :-):-):-)

Sencilla ja mam zamiar piec torty na zmowienie :tak: na specjalne okazji zwlaszcza dla dzieci :tak: Zaopatrzylam sie w profesjonalny sprzet :-D
ja patrzylam na marktplaats i wiem ze sa oferty pieczenia tortow ale ciast nie widzialam, a to pewnie dlatgeo ze sa one tutaj poprostu ne znane :-( chyba ze dasz ogloszenie na jakims polskim forum np na niedzieli a swieta na pewno ktos sie skusi, zwlaszcza jak mieszka na sluzbowym mieszkaniu i nie ma piekarnika tylko palniki gazowe - czesto sie z takim czyms spotykam :tak:
Zatsanawiam sie tylko czy jest popyt na takie uslugi, bo jak policzyc wsyztskie skladniki do tego gaz i robocizne to za taki tort z 30 euro by trzeba bylo brac zeby sie oplacalo, a w hemie czy innym sklepie zwykly smietankowy zamowi sie za 15 euro

Sencilla ja nie mowie ze Twoje wypieki nie sa smaczne.
Mowie tylko ze holenderski narod to skapcy :-D I jak maja za tort zaplcic 15 albo 30 euro to wybieraja oczywiscie ten za 15 :tak: A Polacy swoje znaja, wiec na swojski placek napewno sie skusza :tak:
Sprobowac przeciez mozna :-)

Wiem wiem, to byl taki zarcik. Wiem, ze holendrzy sa pozbawieni smaku i nie wiedza, co dobre ;-) Jedynym wysnacznikiem smaku jest tu pieniadz. Wiec wiadomo, ze sie skusza na ten za 15 euro :-D

no, sliczny ten tort!
Wiesz co, Agasta, jeszcze nie myslalam o cenach.. trudno powiedziec. musialabym policzyc koszta skladnikow, robocizne i gaz :-D no i wlasnie podejrzewam, ze sie nie oplaci :zawstydzona/y:

reklama
Sencilla powiem ci tak - ja jak pieke dla rodziny to wszyscy ciastami sie zachwycaja a pieke za kazdym razem inne. I jak im mowie ile takie cisto kosztuje to mowia ze troche duzo, ale ze jest takie pyszne ze i tak by je kupili :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry