• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Ja to mam lepszy pomysl, wy popieczcie podrzuccie po kawalku aja wam powiem czy beda kupowac placki czy nie;-):-D no u mnie na suwaku 2 dni zostalo, ktora obstawia kiedy urodze????:-p

reklama
Ja powoli zmykam do lzoeczka, jeszcze tylko kapiel zalicze nie bede isc na trola przeciez spac:-D wszytskim slodkich snow zycze, pewnie beda slodkie bo dzis slodkawe same tematy byly...a Czarna Ty plackiem nie czestowalas i bedzie Ci sie przez to w nocy odbijalo zobaczysz:-D:tak:to za kare!!!!

Bry

Anna ja obstawiam na 6.12 bedziecie miec SUPER prezent na Mikolaja:tak:

A ciasto takie troche miekkie wyszlo bo jablka soku puscily:dry:juz myslalam,ze znowu zakalec jakis ale ono takie mokre od spodu.Mowilam,ze zemnie d.pa a nie piekareczka:-Dno i nie posypalam cukrem pudrem bo mi siorka zabronila,bo bedzie za slodkie:eek:

A wiatrzycho u nas dzisiaj,strach wychodzic,i chyba posiedzimy w domku.Mala jeszcze spi ale sie rzuca jak ryba bez wody:crazy:
Ostatnio cos mi ciezko zasypia wieczorem:wściekła/y:i zawsze na smoku.Wiem,ze sama jestem sobie winna,ale dziwi mnie,ze caly dzien bez moka wytrzymuje a wieczorem bez niego nie zasnie.Czy ktoras z Was oduczala maluszkow smoczka,czy wogole nie uzywalyscie???

Czarna moi też używali smoka i tylko do spania właśnie...dziecko po prostu ma taką potrzebę i to daje mu poczucie blogości i bezpieczeństwa....:tak:
Nie martw sie...twoja też sobie poradzi bez niego !
Mój Erni pewniego dnia wywalił smoka sam jak miał 4 miesiące...i już nigdy nie wziął go do buzi!
Nie odbieraj jej tej małej przyjemności!:-D

reklama
Aniu mam nadzieje,ze masz racje:tak:
Ona w sumie zaraz jak zasnie to go wyplowa,ale teraz ciagle sie "maca" po buzi przed zasnieciem niechcacy go sobie wytraca i zaraz zaczyna marudzic,a ja tak latam z lozka do niej i go jej podaje na nowo az zasnie:szok:

No nic,trzeba bedzie poczekac.Moze rzeczywiscie sama sobie z tym poradzi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry