Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Rozmowa zaliczona, mam tylko się zastanowić nad propozycją pracy
:-)
Jeśli chodzi o szlachetną paczkę to my taką robimy, ale w rodzinie mojego męża. Mojego męża wujek wychowuje sam 13letnią córkę, rozstał się z żoną i zostawiła mu w domu tylko kubek bez ucha
Wszystkiego dorabiali się wspólnie, aby mieszkanie było wuja. Kupiliśmy im odkurzacz, garnki, sztuśce, kubki itp Dorzucimy jeszcze jakieś łakocie i mam nadzieję, że się ucieszą :-)
Bierzesz 2 na początek i po każdym wypróżnieniu 1 i tak długo, aż nie przestaniesz
Ja zawsze mam te tabletki w domu i po 4 mi przechodzi i wymioty i biegunka
Laremid

bo jak jade to kto jej poprasuje!?
...a po południu na rozmowie w szkole...i od 2go tygodnia stycznia bede chodzić do szkoły!:-):-):-)
i zazdroszczę po cichu...że już tak władasz!
) dla jej synka Tijmana 
Chłopiec ma 10mc i często choruje:-(. Ostatni raz rozmawiałam z nią jakieś 4mc temu i nie potrafiłam ani jednego zdania sklecić, a dziś (była wyjątkowo w domu, bo mały chory) była mile zaskoczona moim językiem niderlandzkim :-):-):-):-)
Dawno mnie nikt tak nie podbudował
Wiem, że kaleczę strasznie ten język, ale najważniejsze, że coś już potrafię powiedzieć, czasem okrężną drogą co prawda, ale jednak :-)

a wszystko przez ta zabkowa biegunke, ale faldki dalej ma, je dobrze a nawet za dobrze
wiec pani powiedziala ze nie mam czym sie martwic bo jest w normie :-)
I ze jogurt i vla tez mozna juz podawac i mozna zaczac przyprawy uzywac
i powiedziala ze mam nie patrzec na opakowania mleka, ksiazki i tv tylko robic tak jak nas mamy wychowywaly, bo teraz to wszytsko na pokaz jest, chwyty komercyjne zeby firmy na tym zarabialy 
usmialam sie z tego, no ale taka prawda. pani starej daty byla wiec pewnie dlatego o tym mleku krowim taka entuzjastyczna byla, bo sama na takim sie wychowala.

i jakie ci wyszły?
:-(
Szwy mam 3szt i mam je usunąc po 2 tygodniach w PL....