reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry
Anna ja jestem :-D Super suwaczek
Czarna i Ann pewnie tez :tak: tylko ze u Czarnej tak samo jak umnie goscie, weic nie z abardzo czas jest na pc :sorry:
Jedziemy na switeczny markt wiec roche nam zejdzie ale wieczorkiem zajrze znowu :tak:
Milego dnia

reklama
Melduje sie że żyje:-)...dotarłam do domu po 18 godz jazdy samochodem....i jeszcze nam spryskiwacze zamarzły juz w Holandii..tragedia!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bede potem....pa!

Bry

ja jestem,ale tak jak Agasta pisze troche czasu brak na kompa.My dzisiaj idziemy kolo 14 na urodziny od mojego P kolegi a Mama jedzie z siorka i znajomymi do niemiec na zakupki:tak:
Zaraz obiadek.Jessy cyc i bedziemy sie zbierac bo idziemy w jedna strone spacerkiem,zeby mala sie zdrzemnela a spowrotem to juz nas odwioza bo to juz ciemno i zimno bedzie.

Jutro zajrze

hej kochane
mam wazna wiadomosc od Anety. Pisala, ze 1000 km jechali ponad 18 godzin, ze fatalne warunki, wypadki, korki. My mielismy dzis jechac, ale wybierzemy sie jutro, bo sie przerazilismy. do domu mamy 1500 km :szok:
A, i Aneta pisze, aby sie zaoparztc w plyn do spryskiwaczy, bo w DE nie ma na zadnej stacji :no::szok::szok:

Witam
Ania , Aneta dobrze ze cało i zdrowo dojechałyście:tak:
Sencilla szerokiej drogi...

Ja się żegnam i wszystkim życze
radosnych,pełych miłości i rodzinnego ciepła świat Bożego Narodzenia i niech malutka dziecina zagości w waszych sercach :tak:
Do usłyszenia z pl

Witam...
Właśnie chciałam wam napisać o tych spryskiwaczach...my sami zakupilismy w samych Niemczech ze 4 pojemniki,,,,co pół godziny zjedżaliśmy na parking i myliśmy tak szyby bo spryskiwacze zamarzały...:-:)eek:
Powiem wam że jeszcze sie tak źle mi nie jechało jak tu jestem w NL.:no::wściekła/y::no:
Oczy mnie do teraz bolą bo tyle godzin z brydnymi szybami i takim tempem to masakra!:szok::-(
Lecem na herbatke z cytrynką u nas mrozik ponad 20stopni na minusie w nocy było...
Szerokiej drogi i bezpiecznej przede wszystkim,pa.

Dziewczyny ja tez zycze Wam wszystkim Wesołych Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Szczesliwego Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.

Kto juz w pl to ciesze sie,ze dotarliscie cali i zdrowi a dla tych ktorych jeszcze podroz czeka szerokiej i bezpiecznej drogi,zero korkow :tak:

My juz po imprezie,a Jessy tak nam sie ostatnio rozgrzyczala:szok:
Picasa Web Albums - mika_20 - Miesiac 3#
:-D

Dobrej nocki

reklama
Do góry