reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

dzien dobry
wlasnie dostalam sms od kolezanki sms z drogi do PL, ze super droga, zadnych korkow, spryskiwacze niepotrzebne, ze super, ze wyjechala wczoraj. my jeszcze z R. nad projektem siedzimy, bo dzis musimy oddac. Mam nadzieje, ze uda nam sie i wyjedziemy dzis. Oby tez byla taka droga! milego dnia!

reklama
Oj dziewczyny u nas sypie i sypie,sniegu coraz wiecej.Juz sobie wyobrazam co sie w pl dzieje:szok:

A co do paczek dla takich rodzin to ja tym bardziej bym zrobila,bo to na pewno nie ten Super Tatus tylko biedna uciekajaca matka wola o pomoc.U nas tez byla podobna sytuacja,trzeba bylo szybciutko sie zabierac z domu jak tatulek wracal ze swoich eskapad:wściekła/y:tylko,ze mama pracowala i zawsze dbala o to,zeby nam niczego nie brakowalo.Ale wiem ile jest takich rodzin,gdzie tylko ojciec robi i polowe wyplaty na procenty,bo mu sie nalezy.Tragedia
Wiezcie mi,ze w takich domach Swieta to nie sielanka
My zawsze jak robimy przeglad szaf to duzo rzeczy oddajemy rodzinom potrzebujacym.Ostatnim razem jak Mama u nas byla to tez cala torbe do pl wywiozla:tak:teraz opowiadala,ze jak zawozi te ciuchy to dziewczyny az sie kloca ktora co wezmie.Nie oddajemy nigdy zniszczonych ciuszkow tylko zazwyczaj takie co nam sie juz znudzily,az wstyd mi czasami,bo inni nawet pomarzyc o takich sobie nie moga,a my:no:

no,ale sie wygadalam

do pozniej obietki

dzien dobry Czarna i Aniu,
ale bialo..
boje sie tej drogi troche.. A tu jeszcze ten projekt nad nami siedzi.. gdybym chociaz dziewczyny miala gdzie "upchnac", a tu-dupa zbita, z dzieciakami nie da sie nic robic.

CZarna ,Jessy juz taka duza! Kiedy ona tak urosla??!!:szok::-D

Sencilla jesli zabraknie Wam spryskiwacza to mozecie poradzic sobie alkoholem lub mieszanka z sola ktora mozecie w domu przygotowac(wazne aby po zimie dobrze splukac cala sol).....maz tak kiedys zrobil, kiedy tez nie mial spryskiwacza a tylko spozywzy byl w poblizu. Holedrzy czasami tez robia mieszanke z "niebieskim spirytusem-denaturatem, 50% na 50% wody.....pomaga tylko niebiezpieczenstwo zapalenia jest wieksze. Ja polecam zrobic roztwor solanki.

Witam
Dojechaliśmy szczęśliwie:tak: w hol i niemczech droga super i tylko pare aut:tak:Ale w polsce okropność nie odśnieżone:no:ślisko i oczywiście nam tez zamarzly spryskiwacze:no: W sumie to nie jechalismy długo bo 14 godz:tak:
miłego dnia:tak:

Karola to super że wam sie udało spokojnie dojechać i już jesteście w domku...:tak:
Gratuluję Michasiowi pierwszych kroczków:sorry:...bo dopiero doczytałam!:-D
Sencilla powodzenia życze...na drogę i z projektem!;-)
Ann a Ty jak sie tam masz?
Anetko a ty już doszłaś do siebie?:eek:
U nas mrozik nadal trzyma....
My to juz nawet zakupiliśmy nowy akumulator bo ...stary padł- chyba słaby juz był i mróz go doprawił....i tą metodą 360 zł poszło w siną dal...:zawstydzona/y:
Ach te uroki zimy...
Miłego popołudnia...

reklama
Do góry