reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry
napisalam posta i mi sie skasowal :eek:
jak tak czytam wasze przeboje podrozne to sie niezmiernie ciesze ze moi rodzice w czwartek przyjechali :tak:

reklama
Ann cudowne te Twoje Mikolajki, skad wzielas takie ubranka? a Ty co tez zostajesz w nl na swieta? Kurcze tak dziwnie jakos nawet na forum jak czesc z nas wyjezdza, troche smutnawo...
A ja wam powiem ze musze sie wziasc w garsc bo przez zmeczenie wszytsko mi sie pierniczy i w zyciu i tak ogolnie no musze dac rade jakos i siebie ogarnac i swoje zycie bo inaczej bedzie zle...musze postarac sie tez zeby swieta te byly wyjatkowe to mzoe one sprawia ze bedzie lepiej,,,

Ann boskie Mikołajki....rosną jak na drożdzach...:szok::tak:
My właśnie odwiedziliśmy prababcie...miło było i jakie piękne widoki ośnieżonych gór ...nic tylko fotki pstrykać!!!:-D
Dziś mnie już nie będzie...dobrej nocki!

my wlasnie skonczylismy projekty.. ufff!!! i wlasnie zabieramy sie za pakowanie... kochane maluchy sa takie grzeczne! Daja wszystko zrobic. Ach, co za cudne corcie :tak::-D

Ja wlasnie skonczylam odrabiac zadanie :eek:
Karola spoznione gratulki dla Michasia za pierwsze samodzielne kroczki,.
Moja claudia zasuwa jak szalona ale jak ja trzymam za raczki. A maszeruje jak oficer :-D:-D:-D
Pauka ciesz sie i korzystaj z przyjazdu meza :tak:;-):-D
Sencilla szerokiej i bezpiecznej drogi, ucaluj dziewczynki od forumowej ciotki :-)
Anna glowa do gory, wszytsko sie ulozy :tak:

Ja juz sie zegnam na dzisiaj
spokojnej nocki

reklama
Do góry