reklama
anna117
Fanka BB :)
Ann cudowne te Twoje Mikolajki, skad wzielas takie ubranka? a Ty co tez zostajesz w nl na swieta? Kurcze tak dziwnie jakos nawet na forum jak czesc z nas wyjezdza, troche smutnawo...
A ja wam powiem ze musze sie wziasc w garsc bo przez zmeczenie wszytsko mi sie pierniczy i w zyciu i tak ogolnie no musze dac rade jakos i siebie ogarnac i swoje zycie bo inaczej bedzie zle...musze postarac sie tez zeby swieta te byly wyjatkowe to mzoe one sprawia ze bedzie lepiej,,,
A ja wam powiem ze musze sie wziasc w garsc bo przez zmeczenie wszytsko mi sie pierniczy i w zyciu i tak ogolnie no musze dac rade jakos i siebie ogarnac i swoje zycie bo inaczej bedzie zle...musze postarac sie tez zeby swieta te byly wyjatkowe to mzoe one sprawia ze bedzie lepiej,,,
anna117
Fanka BB :)
sencilla zabierz nas ze soba...
Ja wlasnie skonczylam odrabiac zadanie 
Karola spoznione gratulki dla Michasia za pierwsze samodzielne kroczki,.
Moja claudia zasuwa jak szalona ale jak ja trzymam za raczki. A maszeruje jak oficer

Pauka ciesz sie i korzystaj z przyjazdu meza
;-)
Sencilla szerokiej i bezpiecznej drogi, ucaluj dziewczynki od forumowej ciotki :-)
Anna glowa do gory, wszytsko sie ulozy
Ja juz sie zegnam na dzisiaj
spokojnej nocki

Karola spoznione gratulki dla Michasia za pierwsze samodzielne kroczki,.
Moja claudia zasuwa jak szalona ale jak ja trzymam za raczki. A maszeruje jak oficer

Pauka ciesz sie i korzystaj z przyjazdu meza
;-)
Sencilla szerokiej i bezpiecznej drogi, ucaluj dziewczynki od forumowej ciotki :-)
Anna glowa do gory, wszytsko sie ulozy

Ja juz sie zegnam na dzisiaj
spokojnej nocki
reklama