reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Bry...

My już zaliczyliśmy położną... mały juz głową na dół ułożony:szok: - poza tym wsio ok!
Czarna czyli skończyłas jak ja w usztywnieniu:-) - ja na 14.00 mam do kontroli do szpitala czy sie zrosło ładnie itp... Raczej tak bo nie boli i już łaże bez opatrunku tylko z plastrem....:-D czyli chyba jest ok...

Zmykam po Erniego do przedszkola, potem po dzieciaki na lunch.... dobrze że dziś pogoda znośna....:tak:
Widzę że rodzinki sie zjeżdżają, do mnie też teściowa zawita już w piątek! Oooo co to będzie za tłum, hihi....bo ona przyjeżdża z 2 braćmi mojego męża a moja mama tu jest...:tak: więc nas będzie kilkoro - na urodzinowej imprezce!!!!:-D

pa,pa

p.s. a gdzie reszta sie podziewa?Podczytują tylko, tak?:rofl2:

reklama
a u nas po staremu hihi
powietrze troche przyjemniejsze dzieki deszczykowi wiec moze wieczorkiem wybiore sie na spacerek z Malutka do portu...

Bylismy w niedziele pierwszy raz na polskiej mszy tutaj :-) oczywiscie mimo ze Mala ma juz 5 miesiecy (jak ten czas leci :szok:) to nadal nie potrafimy wziasc poprawki i sie wyszykowac na czas...
tak wiec spoznilismy sie troszke ale i tak bylo ok a po mszy okazalo sie ze ksiadz bedzie swiecil auta :-)

Czarna > ja pare lat temu zlamalam sobie palca przy stopie hihi Bol okropny i nawet bylam na pogotowiu (to bylo w PL) a lekarz zaczal sie ze mnie smiac i powiedzial ze on nie wie co ma mi powiedziec bo przeciez nawet jak jest zlamany to w gips mi go nie wsadza! :-D wiec chodzilam z taka bania i oklady robilam co chwile. teraz mam takie male zgrubienie na nim bo sie chyba troche zle zrosl :rofl2:

Hej Czarna ja mam też taka gulke na nadgarstku wyciągali mi z niej płyn 2 razy i znowu wyszlo ,operacyjnie jest tak samo wiec lepiej wyciągac plyn nic nie boli i trwa 2 minuty. A ja was tylko podczytuje bo po tej pracy mam wszystkiego dość upał daje mi nieżle popalić, jeszcze 2 tygodnie i koniec:-D Zmykam sie myć i spać bo jutro znowu o 5 pobudka :-(

A my niedawno wstalysmy-6:40
Aniu ja nie bede szla do kontroli bo to maly paluszek,a zlamania nie stwierdzono.
Automedg ja to mam lek przed iglami wiec nie wiem czy wogole cos z tym zrobie.Narazie poczekam zobacze czy i jak duzo urosnie.Tylko ze to mnie czasami boli,np.jak sie na tej rece podepre.
W nocy znowu popadalo i choc ciezko bylo w te upaly to szczerze mam nadzieje,ze to jeszcze nie koniec lata:no:

Dzień dobry...

Czarna no pewnie jak nie złamany to po co tracić czas.....;-)Moje ruskie ja robie na oko - ziemniaczki gotuje ze 4-6 większe, miele w maszynce albo ścieram na tarce o drobnych oczkach.... cebulki 2szt w kostke i podsmażam, kostke sera, koperek, sól i pieprz....:tak: Mieszam i farsz gotowy...sama wyczuesz że moze więcej sera albo mniej....

Dziś urodzinki Ann - co prawda dawno jej tu nie było ale życzę jej wszystkiego naj,naj w tym dniu!:-D

ANN....
Wszystkiego Najlepszego w każdej dziedzinie życia!
Niech radość, nadzieja i miłość wytycza nowe drogi, odkrywa nowe cele, napełnia naczynie duszy ciepłym, dobrym światłem!
Niech wokół kręcą się życzliwi, szczerzy Przyjaciele,
a dni niosą jak najwięcej powodów do dostrzegania niezwykłego piękna,
pośród zwyczajnych rzeczy, chwil i spotkań.

dzień dobry
wpadam się przywitac, podczytuje was na bieżąco i wiem co się u was moje kochane kobitki dzieje. Zosia ogląda piosenki i śpiewa OGÓREK, OGÓREK... za chwilke idziemy na zakupy, bułeczki na śniadanko i ręczniki papierowe bo mam w planie pomyc okna, nie wszystkie, po kolei...

reklama
Witaj Natko.... Nie szalej z tymi oknami za bardzo!;-)
A jak sie czujesz? Upały dają ci sie we znaki?

Tak sie wczoraj zastanawiałam gdzie podziała sie Pauka, Anetka i Sencilla?:sorry2::zawstydzona/y:
Calkiem nas już opuściły?:-(

Do góry