reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

czesc
Mamomikolaja zobacz tutaj Identiteitsplaatje Nederland - dog tags & identiteitsplaatjes
Sasiadki to ci wspolczuje :sorry: Jak mozna bezinteresownie przejsc obok malego znajomego dziecka, ktore samotnie porusza sie w miescie, nie pytajac czemu jest sam i gdzie jest jakis opiekun :szok::szok::szok:
Twojemu malemu uciekinierowi to przydalby sie cheap :zawstydzona/y: wtedy od razu wiedzialabys gdzie jest
Niunia, Gosia gdzie wybieracie sie do pracy? jesli to nie tajemnica
Aneta tez nie lubie zmywac :no: dlatego bardzo sie ciesze, ze ktos kiedys wymyslil zmywarke :-D
Aniahaven powodzenia jutro :tak:
Bira oby te tsbletki byly skuteczne i jazda przez pol miasta nie poszla na marne :

reklama
MamoMikołaja ...:szok::szok::szok::szok: nie wiem co powiedzieć.... Napisz nam tu całą historie...a tak wogóle jak mały sie ma teraz?:sorry:

Anetko mój M mi właśnie dziś zmywarke :-D:-D:-D zakupił co prawda rok używaną bo od gościa /gdzie teraz pracuje/ ponieważ ten sie przeprowadził do nowego domu i zamówił kuchnie z całym wyposażeniem ... :tak:
Już sie ciesze, bo ja wole 5godz prasować niż po obiedzie zmywać,hihi...:-)

Niuniu to dobrze że ma siostra fachową opieke... Trzymam kciuki za maluszki....;-)
A gdzie bedziesz pracować?:rofl2:

Aniu ja miałam dziąsła nacinane u góry w ciąży z Ernim bo takie miałam zapalenie że nic nie można było zrobić jak tylko kosmetyke dentystyczną.... Babeczka była naprawdę "do rany przyłóż -albo do dziąsła":-p a po zabiegu przeklinałam świat że tego wcześniej nie zrobiłam:eek: bo taka ulga.
Dostałam specjalny żel do wcierania i preparat do płukania ust co pare godzin żeby bakterie sie nie zagnieźdżiły na nowo...:sorry:Będę myśleć o to tobie też jutro....

Kobity ja mam nadzieje że jutro o tej porze będę już szczęśliwą mamą maluszka...:tak:
Trzymać za mnie kciuki po 14.00 żeby akcja sie sprawnie rozwinęła...:-)

Aniu, jestem z Toba calym sercem i dusza! Kochana, trzymaj sie i napisz mi zaraz na komorke, jak poszlo.. :) Bo sie doczekac nie bede mogla! Numer Ci wysylam na priv.
Trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze! :)

Dzien dobry...

Sencilla nie wysłałaś mi numeru na PW:sorry:... a ja mam też nowy tel więc nie mam twojego...:-D

Ja dziś przesałam noc... o dziwo...:confused: może to jakiś znak...;-)

witajcie kobietki

dziekujemy za zyczenia ale to moj malutki uciekinier ma 3 latka !! hurrraaa

Aniu trzymam kciuki zeby gladko i szybko poszlo !!! napewno juz tego nie przeczyta bo jest w szpitalu ale sercem jestem z nia )))

Agasta dzieki wlasnie cos takiego szukam musze zamowic chyba 10 szt i obkleje go calego

a teraz w skrocie nasza ucieczka:
bylismy na specerku ja z mikolajem i wrocilismy do domu bo mama musiala siku a moje drzwi wejsciowe i drzwi od wc sie lacza prawie wiec slyszalam go ze stoi kolo domu i czeka,
wiec zrobilam swoja potrzebe i wychodze na dwor a go nie ma to bylo 20 sek moze ,weszlam do domu i go wolam ale cisza pytam mojego J gdzie Miki a on nie wie ,wiec wyszlismy na dwor i on w jedna strone a ja w druga i obeszlismy okolice a go nie bylo wiec ja juz panika , wyjelam rower i wyruszylam go szukac i po drodze spotkalam te dziewczynki one maja po 10 lat ( dlatego nie przyprowadzily tylko panie sklepowe kazaly jechac po jego mame ) no i one mi powiedzialy ze miki siedzi z paniami w sklepie i czekaja na mnie !!!!!!! wlosy mi deba stanely bo nigdy bym az tam nie pojechala go szukac ,wiec wpadlam do sklepu i siedzial kolo kasy z pania i za zadne skarby nie chcial isc do domu ze mna podobalo mu sie tam! a ja nie wiedziala czy go bić czy sciskac ale druga opcje wybralam a w domu mu godzine gadalam ze tak nie wolno itd!!!!!!!
no poszedl do sklepu po chipsy polozyl na tasme do kasy i wtedy zaczeli szukac rodzicow bo nie mial kto zaplacic ??! dobrze ze te dziewczynki go znaly bo pewnie bysmy go szukali przez policje bo jak inaczej -koszmar cala noc nie moglam zasnac nadal mam tylko to w glowie co by bylo gdyby??????....................... teraz juz go na sekunde nie zostawie
wiem ze to moja wina ale nie bede go na smyczy trzymac chyba???
i to na tyle

milego dnia i pilujcie wasze pociechy!!!!

reklama
MamoMikołaja przepraszam za pomyłke ale tak wywynioskowałam na NK!:-D
W rewanżu zapraszam na kawkę i szarlotke.... ja właśnie skonczyłam chate sprzątać, pranie sie pierze jeszcze, obiad troche podrobie a do szpitala mam dopiero na 14.oo:tak::tak::tak:...
Ale po 12.00 musze zawieść prasowanie klience i przywieźć koleżanke co zostanie z moimi maluchami... bo ja mojemu kazałam do pracy iść...zdąży jak sie okaże że coś sie zaczęło...:cool2:
Niezły aparat z tego twojego małego i... jaki szybki uciekinier... hihi
Dobrze że wszystko dobrze sie skończyło...;-)

Załączniki

• 101.jpg
    101.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 34
  • 100.jpg
    100.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 34
Do góry