reklama

Holandia

reklama
w takim razie zamawiam dla Was dziewczyny:
Las
Zwierzeta i ich dzieci razy 2
Warzywa
Pojazdy
Jak zamowie, to zapytam sprzedawce, ile wyniesie przesylka i Wam dam znac.
Buziaki dobranocniaki!!
Tulipanek, a gdzie sie przenosisz od marca? My w trybie intensywnym szukamy mieszkania, ale ciezko z tym...

Hoek van Holland ale to jest tak na 70%,nie jestesmy pewni.Nie zdecydowalismy jeszcze czy zostajemy tutajw Nl czy nie.Jezeli tak to za rok bedziemy mieli zdolnosc kredytowa zeby kupic cos swojego a jezeli nie zostaniemy to przeniesiemy sie na te 2-3 lata.Mamy dylemat,rozwazamy caly czas wszystkie za i przeciw.Nie chcemy tez ,w razie pozostania, zmieniac starszemu dziecku szkoly ,bo zmienial juz raz.
Dzieki za pomoc z ksiazeczkami;-)

Wpadam z ranca, bo dzis jedna z Holenderek swietuje urodziny :-):tak::-)

KINDZIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!
SPELNIENIA MARZEN I SAMYCH PIEKNYCH CHWIL Z TWOJA JUZ NIEDLUGO POWIEKSZONA RODZINKA :-):-):-)

No kobity, dzis tlusty czwartek :-) Tulipanek i Toola moga konsumowac wlasne wyroby :-D;-) Ja udaje sie do polskiego sklepu. Kolezanka zamowila nam paczki, wiec bezdzie wielkie zarcie :tak::-D

U nas tez zostal tylko 1 paczek, zostawiam dla meza jak wroci z pracy, wczoraj byla koleda i ksiedzu tez smakowalo, powiedzial mezowi ze mu zazdrosci, M na to : czego, a ksiadz, "No, swierze paczki..." :-p

KINDZIA - sto lat i wiecej wpisow na watku!!

A ja dzis zjadlam tylko jednego, bo zoladek od kilku dni mnie boli.. :baffled: Pewnie Mala cisnie na niego od dolu.. :sorry2: Tulipanku, my wlasnie tez rozwazamy, czy zostac, czy wracac do Polski.. Problemem jest dla nas mieszkanie, bo musimy teraz zmienic na wieksze ( w holandii), a nic nie mozemy znalezc blisko pracy meza... Wszystko jest tak drogie, ze po prostu.. nas na to nie stac! Zobaczymy jeszcze. Zaraz zamowie ksiazeczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry