reklama

Holandia

kochane kobietki
ja teraz jestem w polsce, najprawdopodobniej wybieram sie do mezulka pod koniec lutego. Jeszcze to nie jest na bank, ale dosc prawdopodobne. Oczywiscie moge zakupic dla Was te ksiazeczki, jednak sek w tym, ze bede leciala samolotem, wiec ograniczony bagaz, na dodatek z Marysia i "Nadbagazem" w brzuchu ;) A ile ich chcecie? U mnie w miescie nie ma w ksiegarni, ale tak jak pisalam wczesniej, juz mam prawie cala serie zakupiona na allegro :)

reklama
Sencilla- ja bym ze dwie chciala, no ale jak sama piszesz, lecisz samolotem, wiec nie chce cie obciazac :tak: Poza tym pieniazki musialabym ci jakos przelac na konto, a te zagraniczne przelewy tez kurcze niezle kosztuja :baffled: Ostatnio wplacalam pare groszy na rzecz rocznej dziewczynki chorej na raka i koszty przelewu to 15 Euro . No chyba, ze twoj maz ma tutaj konto, to wtedy pieniadze najszybciej by doszly :tak:

no mysle ze z 4 ksiazeczkami to nie bedzie duzego problemu!! ;) My mieszkamy pod rotterdamem, 10 km. MOj maz ma konto w postbanku, wiec z tym tez nie ma problemu. Wczoraj zamowilam ksiazeczki na allegro dla naszej Marysienki, jeszcze nie wplacilam pieniedzy, wiec jesli chcecie, to moge zamowic i dla Was, tylko musicie mi podac tytuly. Wtedy by koszt przesylki sie na nas wszystkie rozlozyl. Zamawialam u uzytkownika NET_ksiegarnia, zaraz jeszcze sprawdze dokladnie.

Ja bym chciala Warzywa,Pojazdy i Zwierzeta i ich dzieci:tak:
Bylabym wdzieczna i to bardzo.Ja na postbank moge wplacic pieniazki,tylko napisz ile ta przesylka wyniesie i zsumuje.Ok,lece,jutro zagladne,bo musze spac dzieci polozyc.
DOBRANOC

Sencilla-Super!:-) W takim razie ja poprosze: Cialo i Zwierzeta i ich dzieci ( w razie jakby czegos nie mieli to Las albo Wies- wszystko jedno ktore).
Jesli chodzi o mnie to moglabys te ksiazeczki wyslac w Hol. poczta :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry