Ma-Rita
Fan(ka)
No nareszcie jakis odzew 
POLA zycze, zeby remont ruszyl z kopyta i szybko sie skonczyl
TOOLA no to super wiadomosci
Fajnie, ze Krysia juz zaczyna czytac :-) Ja zabieram sie za zrobienie tych zestawow, tylko zawsze jakos brakuje mi czasu
Co do drozdzy to w tutejszych sklepach dostepne tylko w proszku, wiec nie recze za rezultaty. Pozostaja polskie sklepy, lub popytaj w piekarniach.
A co do zabaw... W co wasze bable lubily sie bawic jak byly w wieku mojego terminatora??

POLA zycze, zeby remont ruszyl z kopyta i szybko sie skonczyl

TOOLA no to super wiadomosci
Fajnie, ze Krysia juz zaczyna czytac :-) Ja zabieram sie za zrobienie tych zestawow, tylko zawsze jakos brakuje mi czasu
Co do drozdzy to w tutejszych sklepach dostepne tylko w proszku, wiec nie recze za rezultaty. Pozostaja polskie sklepy, lub popytaj w piekarniach.
A co do zabaw... W co wasze bable lubily sie bawic jak byly w wieku mojego terminatora??
Ale radosci co niemiara. Polecam!! I zero kosztow!
no i czytanie oczywiscie
dla maluszkow, gramy sobie na xylofonie albo syntezatorze no i na 1 miejsu jest czytanie jednak, a i jeszcze tanczymy i spiewamy do jakiejs muzyczki (Krysia sie wrodzila w tate i preferuje blues i jazz
jak jej puszczam piosenki dla dzieci to co 10ta jej wpadnie w ucho, a jak tata pusci SBB albo inne podobne brzmienia to tanczy jak szalona), do tego dochodza sesje wg Domana i caly dzien zawalony
Laduje klocki na ciezarowke i takie tam typowo meskie zabawy
Nie chce jesc chleba, choc wczesniej potrafil zjesc nawet dwie kanapki na lunch. A teraz paszcza zacisnieta i nie ma mowy zeby tam cos sie dostalo 
przynajmniej mi sie mozg przewietrzy, po ostatniej lekturze mi sie troche przegrzaly dendryty