PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Witam,
co do ząbków to różnie, pewnie mąż Poli powinien się tu wypowiedzieć-bo to on jest dentystą.
A ja dziś mam zrypany dzień, nadal nerwowo z mężem, do tego dostaliśmy ostatnio list z belastingu, w którym jest tak nagmatwane,nasrane i się nic kupy nie trzyma, a przez ten list się dzis taka niepotrzebna jazda zrobiła
Co do rozliczeń to my robimy poprzez program co można pobrać ze stronki belastingu, a żadnego księgowego to nie znam. Polecam lokalną gazetkę przejżeć lub w książce telefonicznej....albo na stronce NIEDZIELI.
Ja się czuję fatalnie, powinnam dziś dostać @ a tu nic a nic, możliwe że przez moje hormony wcale nie wystąpi tym razem
Ma-Rita a Ty używasz ten Nuva-Ring?
Co do mej znajomej, to sądzę że jest bardzo nieodpowiedzialna, wiedząc że niedonosi ciąży nadal się na nia zdecydowała a to tylko dla kasy socjalnej....nie cierpię gdy ludzie tak postępują
No a do ciast......ja zrobiłam ciasto drożdżowe, jeszcze nim pachnie w domu
Życzę miłej nocki, ja już spadam do wyreczka.
co do ząbków to różnie, pewnie mąż Poli powinien się tu wypowiedzieć-bo to on jest dentystą.
A ja dziś mam zrypany dzień, nadal nerwowo z mężem, do tego dostaliśmy ostatnio list z belastingu, w którym jest tak nagmatwane,nasrane i się nic kupy nie trzyma, a przez ten list się dzis taka niepotrzebna jazda zrobiła

Co do rozliczeń to my robimy poprzez program co można pobrać ze stronki belastingu, a żadnego księgowego to nie znam. Polecam lokalną gazetkę przejżeć lub w książce telefonicznej....albo na stronce NIEDZIELI.
Ja się czuję fatalnie, powinnam dziś dostać @ a tu nic a nic, możliwe że przez moje hormony wcale nie wystąpi tym razem
Ma-Rita a Ty używasz ten Nuva-Ring?Co do mej znajomej, to sądzę że jest bardzo nieodpowiedzialna, wiedząc że niedonosi ciąży nadal się na nia zdecydowała a to tylko dla kasy socjalnej....nie cierpię gdy ludzie tak postępują

No a do ciast......ja zrobiłam ciasto drożdżowe, jeszcze nim pachnie w domu

Życzę miłej nocki, ja już spadam do wyreczka.

Poradzcie.

. Teraz mamy nowego ksiegowego i ten musi od nowa rozliczyć cały ubiegły rok... jest Holendrem mówiacym po polsku, stawki ma moim zdaniem bardzo rozsadne no i najważniejsze już widzimy efekty ze działa w naszych sprawch. Jak bedziecie chcialy to dam namiary.