reklama

Holandia

Toola jesli chodzi o nie odpisywanie na maile to polecam funkcje "urgent", lub maile przypominajace, ewentualnie telefony i czeste "przypominanie sie" :tak:

Aneta a moze Bebilon Amino nadawalby sie dla Oliego? Czytalam, ze stosuje sie go przy ciezkich przypadkach alergii.
A co do zapalenia pluc, to Oli mial to od mleka czy spowodowane to bylo alergia :confused: Nie wiem, czy dobrze zrozumialam :confused:
Na twoim miejscu nie tracilabym juz czasu na te pania doktor i poszla od razu do kogos innego. Szkoda czasu i nerwow bo maluch sie meczy...

Pedze do loza kobity...Dobrej nocki :-)

reklama
beauty dziękuję za informację:happy2:. Ja wyrabiałam paszport starszemu synkowi (w zeszłym roku//) i jak powiedzieliśmy, że potrzebujemy na dłużej bo się przeprowadzamy za granicę to otrzymaliśmy na 5 lat.
Miłej nocy:happy2:

Ma-Rita Oli właśnie zapalenie płuc i krztuszenie miał właśnie przez tą alergię na mleko. O Bebilonie Amino nie słyszałam, muszę w google wrzucić. Dzięki
Jeszcze raz miłej nocki:happy2:

Acha, nie wiem jak Bebilon Pepti, ale ten Amino dostepny jest chyba tylko na recepte, wiec tak czy siak lekarz niezbedny.
Nie potrafie tu wiele poradzic, ale tak rozsadnie myslac, chyba nic takiego strasznego nie stanie sie jak podasz inne mleko. Oliego moze wysypac, moze ulewac lub miec zaparcia...to wszystko oczywiscie jesli mleko nie bedzie mu pasowalo.
Tak czy inaczej, nawet jak lekarz przepisze mleko, to nie da sie przewidziec, czy dziecko dobrze na nie zareaguje. W przypadku maluchow z alergia znalezienie wlasciwego mleka czesto odbywa sie niestety metoda prob i bledow.

Witajcie dziewuchy!!
Ale mi Was, Aneta,szkoda!! Kudre fiks, i jeszcze bez meza.. Ja to bym sama mleko zmienila, no chyba ze na recepte by bylo, bo ja rzadko sie radze lekarzy i jak na razie dobrze na tym wychodze. Mama ma cos czego nie ma zaden lekarz: zna swoje dziecko najlepiej i ma niezwykla intuicje. Naprawde Oli musi sie meczyc, z bolu i z glodu. Idz do innego lekarza, przeciez teraz nie ma jakies tam rejonalizacji i nawet panswtwowo mozesz sobie wybrac innego!
Powodzenia, ja na razie zmykam

Anettko 2222
Nie wiem jak to mleko sie tutaj nazywało ale było na pewno na receptę...
Ojoj biedula jesteś zmień tą doktorkę...
I nie męcz siebie i małego...:-(
Toola mam nadzieję, że chociaż twoja paczka dojdzie bo moje ostatnie dwa listy z cd dla mnie od mamy przepadły i to na pewno.
Niech ich szlag trafi...złodzieje.
I tym optymistycznym stwierdzeniem na razie uciekam na spacer.
Słonko jeszcze! świeci...:-D
Pa pa

Sencilla!
U nas też wiało byłam tylko chwilę, bo mały nie za dobrze się ma ostatnio.
Już wczoraj miał katarek i gorączkę...:-(
Do tego zęby mu znowu idą....
No i po spaniu w nocy....:wściekła/y::baffled:
Lecę podsmażyć cebulkę bo dziś na obiad pierogi ruskie.Sama robiłam!:-)
Mój mąż je uwielbia...
Pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry