• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry :-)
Na te pierogi to i ja sie wpraszam, choc nabylam w sobote dwie paczki, ale domowe to nie to samo :-D

U nas wieje i choc slonce to zimno jak diabli...Nie moge juz doczekac sie wiosny. Mam nadzieje, ze choc na Wielkanoc pogoda dopisze.

Milego popoludnia kobietki :-)

reklama
Hej kobietki!!!
Z tymi pierogami to oczywiście nie ma sprawy :-D !
Ja tam lubię robić, kiedyś pracowałam w restauracji na kuchni to robiłam po 600 sztuk każdego rodzaju dziennie...
To mam wprawę...:-)
Co do wiosny to może któraś rzuci jakieś czary na ta pogodę.
Nie dość,że pada -dzieci w domu to jeszcze głowa mi pęka:zawstydzona/y:...
A mąż znowu późno wróci...:-(
To tez nie jedziecie do Polski na Wielkanoc z tego co wnioskuję..:nerd:
Pozdrawiam

Sencilla!
Zazdroszczę Ci tego wyjazdu do Polski na święta...co w domku to w domku.:tak:
My zostajemy, ponieważ mamy w maju komunię brata męża i nie możemy dwa razy się wyrwać.
A do tego wakacje tez chcemy gdzieś wyjechać - więc zostajemy!:-(
W tamtym roku tez nie byliśmy, bo miałam termin na 25.kwietnia i bałam się że urodzę w drodze.;-)
Miłego wieczorka wszystkim.

My tez zostajemy w Holandii. Do Polski wybieramy sie dopiero pod koniec kwietnia, a ostatnio bylismy w sierpniu.
Boze Narodzenie spedzilismy tutaj, bo mlody sie rozchorowal. Planowalismy jechac samochodem (wczesniej zawsze latalismy), ale z chorym dzieckiem zaden wyjazd nie wchodzil w gre.
Postanowilismy wiec jechac na Wielkanoc, a tu d*** blada, bo ja juz we wtorek po swietach mam egzaminy :wściekła/y:
No to jedziemy pod koniec kwietnia i mamy zamiar spedzic w Polsce dlugi majowy weekend :tak:

Ciekawa jestem co u Anety, czy byla u lekarza...

Dobrej nocki kobietki :-)

Hej hej....
Widzę,że wszystkich wywiało i nikt nic nie pisze - a wieje konkretnie, nie?:tak:
Sencilla ubiegłaś mnie:-) - ja też o to chciałam zapytać Ma-Ritę.
Zaspokój naszą babską ciekawość i powiedz co tam tak obkuwasz nocami?
I jeszcze jedno ;:nerd:
Co ta macie za książeczki dla dzieciaków?
Pozdrawiam

Juz zaspokajam wasza ciekawosc :-p;-): studiuje prawo.
Ania te ksiazeczki to Obrazki dla maluchow.
Sencilla mlody bardzo chetnie oglada Obrazki. Upodobal sobie obrazek kury i kurczatek w "Zwierzeta i ich dzieci" oraz rozgwiazde w "Morze" :tak:

Paulina w Amsterdamie maja duze cappucino (tylko orzechowe) i Sniezke. Daj znac jesli chcesz, to ci kupie i podesle :tak:

mnie nie bylo bo bylam na spotkaniu MAMA z Almere, i w te wichury przyszlam tylko ja no i gospodyni byla, ale sie przynajmniej w spokoju nagadalysmy 6h non stop!!
w tym czasie nasze pociechy wolaly na nocnik, bawily sie i skakaly po taboretach :tak: za tydzien u mnie :-p

mam pytanie jak piec ciasto w takim urzadzeniu co jest skrzyzowaniem mikrofali, grila i kuchenki elektrycznej?? :confused: :zawstydzona/y: ja umiem w niej tylko upiec kurczaka pizze i odgrzac zupe :blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry