reklama

Holandia

Hej hej!
Witam wszystkie jeszcze zaspane mamy...
Moi juz na nogach od 5.00 :szok:
Po wczorajszym wiaterku :-D to mam dwa wieeeelkie katary i juz słychać ich gardła.
Wiedziałam, że tak to się skończy!
Ale spacerku nie odpuszczę, bo taka pięka pogoda dziś i i już tak nie wieje.
Niech sie hartują:-) i wit.D gromadzą....

A propos tych obrazków dla małych to skąd i jak się nazywają?
Gdzie mozna je dostać?
Coś pamiętam, że to polskie były tak?

Pozdrawiam

I bezstresowego dnia wszystkim...

reklama
Hejka w ten słoneczny poranek.
Sorki że nie pisałam ale @ mnie tak dała popalić że głowa to pękała mi w szewkach a wymiotowałam jak kot :baffled:. Te moje hormony mnie wykończą:wściekła/y:
Ma-Rita, ja jadę w niedzielę do polskiego sklepu, więc jeśli u nas będzie to kupię a jak nie to trudno, zrobię toffi ciasto, sernika i babkę i wystarczy.....ale bardzo dziękuję za chęci :tak:
Przepis na cappuccino przeslę później jak mała pójdzie spać, dla chętnych mam przeis na przepyszny sernik,oj też Wam skrobnę.
Toola-nie mam zielonego pojęcia jak działają takie piecyki.
A przy termoobiegu, to albo trzeba zniżyć temperaturę albo czas pieczenia-w zależności od ciasta.
Pola-żyjesz?
Aneta-jak po wizycie u lekarza? ja bym zmieniła go, bo prosić się :no: lekarz powinnien być pewien jak leczyć i doradzać a nie takie krętactwo.
My na Wielkanoc zostajemy tutaj, i to już kilka lat tak jest, a to dlatego że mój mąż musi we wtorek wracać do pracy, i nie zabardzo nam się widzi jechać 12-14 godzin na niecałe 3 dni ....ale już się przyzwyczailiśmy. Święconka w Polskim kościele, i tradycyjnie jedzenie w te święta.
A do Polski to jeździmy zawsze w okresie lipec/sierpień oraz na Boże Narodzenie z Sylwestrem....to jedyny okres kiedy małżonek ma więcej wolnego.
No dobra, spadam śniadanko szykować, i na spacer z Amelcią....wpadnę po 12:tak:

Witam tez Pauline-Anne!

Bardzo ci współczuję samopoczucia...

Mam nadzieję, że to się wkrótce skończy.:tak:

Co do przepisów to ja tez sie piszę nie tylko na sernik, ale cappuccino tez bym chciała skoro takie pyszne!:-D

Sencilla dzięki za ten link może szwagierka coś pomoże...zanim znajoma dojedzie.

Najwyżej tylko mi podrzuci tutaj.
No właśnie? Co z Anetą 2222? Jak po wizycie u lekarza?

Sencilla- a ja bym mogla jeszcze raz poprosic o ksiazeczki?? Sorry, ze tak ci zawracam glowe :sorry2:

Paulina ja tez pisze sie na sernik :tak:

Wiecej naskrobie wieczorem, bo teraz pisze ze szkoly.

Milego popoludnia kobietki :-)

Ma-Rita i Ania, to napiszcie mi, jakie chcecie, a ja zobacze, czy sa takie i zamowie. Bo to juz musze teraz, aby zdazyly dojsc.. bo teraz ten okres przedswiateczny to roznie to moze ta poczta chodzic. Najlepiej jakbyscie mi jeszcze dzis napisaly, to wplace od razu pieniadze i nawet moze jutro juz zdaza wyslac.

reklama
a tego co widze to maja teraz: krok po kroku, morze, swiat w ruchu, warzywa. tylko te, ale oni co jakis czas uzupelniaja. to pomyslcie nad tym i dajcie mi znac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry