• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Czytam te milusie posty i mi też weselej:tak:
Cieszę się, że wybieracie się do mnie kobitki. Tulipanke zaproponowała termin kwietniowy, mi pasuje. Ogród co prawda jeszcze w roscypce, ale może uda się go choć ciut przysposobić dla pociech (oby pogoda była...)
Zatem może jakiś konkretny termin podacie? Pod koniec kwietnia + początek maja będzie u mnie przyjaciółka z Polski, więc ten termin odpada...
Czekam

wlasnie na niego zerknelam, delft jednak to troszke za daleko dla nas.. Patrze tez na funde, ale co dzwonie do jakiegos makelaara, to wszystko juz wynajete..

Marita, bardzo bardzo Ci dziekuje za te wszystkie kontakty!! Wszystkie przepatrzylam, skontaktowalam sie z makelaarami, zobaczymy... Po Swietach mamy afspraak w vestedzie, oni tez maja kilka mieszkan teraz, slyszalas o nich moze?

Sencilla o Vestedzie nie slyszalam, ale spojrzalam na ich stronke :tak:Mam nadzieje, ze szybko cos znajdziecie :tak:
Jak widac fajne mieszkania i za przyzwoita cene (takie jak to w Hilversum) ida jak swieze buleczki. Na mieszkanko w Amsterdamie to jest chyba szansa tylko i wylacznie przez spoldzielnie, bo ceny za wynajem powalaja z nog. Nawet 600 euro za pokoj z dzielona kuchnia i lazienka :eek:
W kazdym razie nadal bede sie rozgladac i podrzucac linki, moze trafimy na jakas super okazje :-)

reklama
no, w Amsterdamie ceny sa nieludzkie, dlatego raczej rozgladamy sie za czyms " w okolicy" :) Wierze ze wkrotce cos znajdziemy! Jeszcze raz dziekuje Ci za pomoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry