reklama

Holandia

Hejka wieczorową porą,
ja tylko na chwilkę.....chciałabym poradzić co do mieszkanka.....za ceny o jakich mówicie ja mam domek jednorodzinny z ogródkiem...może warto spróbować uderzyć do takiej wioski jak moja-10.000 osób, naprawdę miło, a za 440 euro będziecie mieli domek, z salonem, 3 pokojami, kuchnią, łazienką i ubikacją....plus ogródek....a no i dopłata z belastingu do czynszu. Do Amsterdamu ztąd jest 45 km. A to moja spółdzielnia Schakel naar de Woonschakel Ciężarne zawsze mają względy :tak:
Powodzenia

reklama
Cześć dziewczyny!

Ja tylko na moment, melduję że "prawie" pokonaliśmy już chorobę...
Maluchy jeszcze słabe ale juz odzyskują witalność:-D!
Jutro powinno byc juz znośnie..
Tylko mały dołożył sobie jeszcze zapalenie spojówek. Rano miał takie oczka że nie mógł otworzyć...ale juz mam maść i stosujemy.
Biedaczek...
My z małżem trzymamy sie dzielnie choć wlaśnie przed chwilą uskarżał się na gorączkę.
Tylko tego mi brakuje.Gorzej niż dwójka dzieci :-D:-D:-D!

Sencilla widzę że nadal zmagacie sie z mieszkaniowymi niepowodzeniami.
Nie martw się,będzie dobrze.
I tak cie bardzo podziwiam,że tak optymistycznie do tego podchodzisz.

Ja się powoli poddaje, ugrzązlam tu i nie mam siły.
Może jak nadejdzie wiosna to odkryje jakieś nowe pokłady...:-)

Witam tez dawno nie "widzianych" Tulipanka Pole30,Pauline-Anne...
Wpadajcie częściej...
Pozdrawiam i do znowu...
Kolorowych snów.

Witam z samego rana :-)

Dzis wczesnie, bo ja do szkoly, a mlody do zlobka.
Ania- no to super, ze dzieciaki odzyskuja forme :tak:Masz racje, nie ma nic gorszego niz chory chlop :-D:-D
Co do zapalenia oczek u twojego synka to to tez pewnie wirusisko. Moje dziecie tez ze dwa tygodnie temu mialo takie czerwone i pozalepiane oczy i tez stosowalismy masc :tak:No i ja tez zaraz sie zarazilam, bo tu latwo sie przenosi, ale na szczescie szybko przechodzi :tak:

Trzymajcie sie kobietki i byle do wiosny :-)

Paulina, dziekuje za namiary!! Wlasnie zerknelam na ich stronke, jak bedziemy w polsce to przepatrzymy dokladnie. A ile Wy czekaliscie na swoj domek? My zaraz na lotnisko :tak: Pozdrawiamy goraco, trzymajcie sie kobitki w bojach porzadkow przedswiatecznych..
Dobrych, spokojnych, rodzinnych, blogoslawionych Swiat dla Was!!:blink:

Witam Was Kobitki:tak:
Moje dzieci na święta się pochorowały, (nic poważnego) katar do kolan:-(
Powiedźcie mi, dlaczego Holendrzy nie chcą wynajmować mieszkań Polakom? Jestem wkurzona na maxa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć kobiety...

Pusto tu się zrobiło,nie wiem czy to przez wyjazdy czy przez porządki świąteczne...
U nas już prawie dobrze jesli chodzi o brzuszki jednak co do oczek to mały nadal się męczy...:-(
Mam nadzieję że jutro zobaczę poprawę...
Ma-Rita a twój mały miał długo te oczka?

Aneta2222 my katarek też zaliczyliśmy ale nie możemy sie go pozbyć...
To prawda że nie chcą wynajmować nam mieszkań - kiedyś zadzwoniła podstawiona holenderka pod ten sam numer co ja wcześniej i uslyszała pozytywną odpowiedź.
Ja nie mialam tyle szczęścia...trudno.
Boją się nas choć czasem im się nie dziwię jak tak się napatrze na te polskie huligaństwa itp.
Nie wszyscy jesteśmy tacy sami.Może z czasem to zauważą.
Pędzę do łóżka zanim synek spi, bo dziś to mu coś bardzo dokucza- ciągle płacze i stęka.Może to ta wstrętna pogoda.:rofl2:

Dzien dobry :happy:

No rzeczywiscie pustki u nas...Czyzby wszystkie mamusie zabraly sie ostro za swiateczne porzadki i wypieki ;-)?
Pogoda okropna :baffled: U nas o 7:30 byla burza :baffled: Wczoraj zmoklam jak diabli wracajac do domu. W ogole jakas padnieta bylam i o 20:30 juz spalam.

Aniu to zalezy...moze trwac 2 dni, moze nawet 5 dni. U mlodego wlasnie tak bylo. Ona jak tylko jest przeziebiony to od razu ma tez zainfekowane oczy.

Anetko- niestety jest tak jak mowi Ania. Holendrzy maja zle doswiadczenia z grupami Polakow, ktorzy wynajmuja domy i urzadzaja tam notorycznie popijawy, zaklocaja spokoj sasiadom, niszcza mieszkanie itp. Dlatego trudno jest ich przekonac, ze jestescie normalna, spokojna rodzina, ktora nie wyrzadzi zadnych szkod. Ale nie mozecie sie poddawac. Szukajcie dalej, na pewno cos sie znajdzie :tak:
U nas dzis w planach swiateczne zakupy w polskim sklepie i male sprzatanko :tak:

Milego dnia kobitki i nie przepracowujcie sie :-)

Hejka kobitki :)
Małzon wczoraj wieczorem wrócił i teraz uskuteczniam sprzątanie, gotowanie, zakupy itp.... Nic specjalnego nie bede szykować ( przynajmniej nie planuje) bo bedziemy sami.

Pogoda paskudna, oby w swieta sie poprawiło, nad morze mam ochote wyskoczyć :tak:

Tulipanku, ta maść którą mi poleciłaś zdała egzamin, jest ogromna poprawa :-)

Nie wiem czy zajrzę tu przed świętami, wiec juz teraz życzę Wam Radosnych i Spokojnych Świat Wielkiej Nocy :-)

reklama
Hej kobiety...

Ja właśnie wróciłam z pracy i byłam na zakupach...
Myslałam,że jak dziś wszystko kupie to będę mieć jutro z głowy...
Niestety wszyscy chyba tak mysleli :-)!
Ludzi wszędzie tyle że hej!!!
Ale w końcu dotarłam do domu.
Mężuś został z dzieciakami bo trochę jeszcze nie nadawali się na duuuże zakupy.

Ma-Rita oczka już lepiej,dzieki.
Ja też nie szaleje z potrawami ale pewne rzeczy małżon musi mieć...
np galarete sobie właśnie robi z nóżek itp:-D

Ja jeszcze wpadnę tutaj ale wszystkim co nie planują tutaj zaglądnąć już teraz składam życzenia ;
Wam i waszym rodzinkom życzę z całego serca:
Marzeń, o które warto walczyć,
Radości, którymi warto się dzielić,
Przyjaciół, z ktorymi warto być
i nadzieji, bez której nie da się żyć!
Wszystkiego najlepszego! Spokojnych Świąt spędzonych z rodzinami...

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry