Tulipanek-heheh, to musi być Ci ciężko
Bo ja często sama ze sobą nie mogę wytrzymać...
Sencilla-szalenie mi przykro, że nie udało Wam się tym razem, ale....pomimo moich forumowych czarnych myśli, w życiu zawsze staram się odnaleźć tą jasną stronę...Wiem, że łatwo jest radzić a trudniej korzystać z rad, ale...spójrz, kobitki przesyłają przykładowe oferty, może uda Wam się znaleźć coś odpowiedniego dla Siebie-życzę z całego serca! Choć, cholera, dlaczego akurat Amsterdam!! Bliżej mnie byś była......gdybyś się tutaj zadomowiła-o jej, ale ze mnie egoistka! Fuj!
Kobitki, jakoś odzewu nie widzę, na moje zaproszenie...czyżby wizja przyrządzanie posiłków Was poraziła??!!
Bo ja często sama ze sobą nie mogę wytrzymać...Sencilla-szalenie mi przykro, że nie udało Wam się tym razem, ale....pomimo moich forumowych czarnych myśli, w życiu zawsze staram się odnaleźć tą jasną stronę...Wiem, że łatwo jest radzić a trudniej korzystać z rad, ale...spójrz, kobitki przesyłają przykładowe oferty, może uda Wam się znaleźć coś odpowiedniego dla Siebie-życzę z całego serca! Choć, cholera, dlaczego akurat Amsterdam!! Bliżej mnie byś była......gdybyś się tutaj zadomowiła-o jej, ale ze mnie egoistka! Fuj!
Kobitki, jakoś odzewu nie widzę, na moje zaproszenie...czyżby wizja przyrządzanie posiłków Was poraziła??!!

Widocznie to mieszkanie nie bylo nam pisane.

Ale sie nie martwie, wszystko sie znajdzie.