• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Tulipanek-heheh, to musi być Ci ciężko:tak: Bo ja często sama ze sobą nie mogę wytrzymać...
Sencilla-szalenie mi przykro, że nie udało Wam się tym razem, ale....pomimo moich forumowych czarnych myśli, w życiu zawsze staram się odnaleźć tą jasną stronę...Wiem, że łatwo jest radzić a trudniej korzystać z rad, ale...spójrz, kobitki przesyłają przykładowe oferty, może uda Wam się znaleźć coś odpowiedniego dla Siebie-życzę z całego serca! Choć, cholera, dlaczego akurat Amsterdam!! Bliżej mnie byś była......gdybyś się tutaj zadomowiła-o jej, ale ze mnie egoistka! Fuj!
Kobitki, jakoś odzewu nie widzę, na moje zaproszenie...czyżby wizja przyrządzanie posiłków Was poraziła??!! :-D

reklama
Marita, dzieki za te mieszkanka!! To w Hoofddorpie niestety odpada, bo maja dziwne wymagania a propos dochodu, ale to w Hilversum jest super!! Cena jeszcze ok, nie wiem, ile beda wszystkie oplaty wynosic, ale mysle, ze jeszcze przezyjemy. Juz wyslalismy do nich zapytanie o afspraak. Zobaczymy.. :tak:

Juz nam smutek przeszedl, my nigdy nie placzemy dlugo nad rozlanym mlekiem :rofl2: Widocznie to mieszkanie nie bylo nam pisane.

Marita, zapytalam tych od obrazkow, czy moga to jeszcze przeslac jedna przesylka, czy juz tamta wyslali, bo wtedy koszt przesylki bylby taki sam. Jesli tak, to zamowie. A jesli nie, to nie wiem, czy zamawiac, bo wtedy ta druga partia moglaby przyjsc juz po naszym wyjezdzie z Polski.. Zobaczymy, co odpisza, to Ci dam znac, ok?
A ta spoldzielnia to Alliantie, przez Woningnet.
A jak sie czuja nasze wszystkie chorowitki? dzis widzialam w super de boer jagody w syropie, jakby jeszcze ktoras potrzebowala... :tak::baffled:

No wlasnie Pola o to chodzi,ze mi samej trudno czasami ze soba wytrzymac:tak:
Jezeli chodzi o spotkanie to ja jestem za,ale pod koniec kwietnia wybywam do Polski:-p
Mieszkanka ladne i ceny przystepne.My mielismy sie przeprowadzic,ale zrezygnowalismy.Czekamy jeszcze rok i kupimy cos naszego.Teraz nie chce mi sie ladowac w przeprowadzki,mimo ze mieszkanie bylo sliczne i niedrogie.DOBRANOC.Zaliczam Wojewodzkiego i ide spac.

Witam w srodowy poranek :-)

Sencilla- ciesze sie, ze to mieszkanko w Hilversum wam sie spodobalo :tak:To w Hoofddorpie bylo mniejsze i calkiem "gole", nawet wykladziny lub parkietu nie bylo. Mam nadzieje, ze wam sie uda wynajac ten domek :tak:
Co do ksiazeczek, to jesli juz wyslali poprzednie, to nie zamawiaj. Dzis juz sroda i rzeczywiscie moglyby nie dojsc na czas.

Pola jak dla mnie zaproszenie jest caly czas aktualne :tak:Jesli chodzi o prowiant to no problem, ale ostrzegam, ze nie beda to cuda sztuki kulinarnej :-p

Marita, niestety juz tamte dzis wysylaja, a zanim by pieniadze za te drugie doszly, to moglyby nie dotrzec na czas. A i tak pani od obrazkow mnie oswiecila, ze nie wiadomo, czy te pierwsze dojda do tego czasu, jak bedziemy w polsce.. No nic, mam nadzieje, ze jednak je przywioze ze soba :tak:
Pola, milczenie w moim przypadku oznacza bezwarunkowa akceptacje ;-) cos tam z Mala upichcimy, ale mam nadzieje, ze smecta nie bedzie po tym potrzebna, haha. Najwyzej zamowimy u Beauty, bo cos tam ostatnio wspominala, ze ma zapasy :eek:

Sencilla- Ian urodzil sie 8 lutego, czyli chyba troszke mlodszy od twojej Marysi :tak:No w tych czerwonych bluzkach sa rzeczywiscie podobni do siebie. Tylko twoja corcia bardziej wlochata :tak: U mojego dzieciecia to jakos skromnie z tym owlosieniem :-D

urosna w swoim czasie :tak: jeszcze niezly z niego irokez bedzie!! :) Moja Marys sie urodzila 27 stycznia. Ostatnio jej jeszcze wloski bardziej urosly (bo to zdjecie jest sprzed 3 miesiecy), musze jej spineczke dawac.
Jeszcze sie z tego Hilversum nie odezwali. Zobaczymy, jak to wyjdzie. Wlasnie zobaczylam na moim suwaczku, ze Tosia sie urodzi za 2 miesiace i 1 tydzien, w morde jeza, a my bezdomni :sorry: Ale sie nie martwie, wszystko sie znajdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry