• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Sencilla- tak mi przykro :-(Kurcze, jakie to niesprawiedliwe :no:
No to ja juz nie rozumiem, jak to jest, ze te marokanskie rodziny bez problemu dostaja socjalne mieszkania :confused: Tylko facet pracuje, kobity siedza w domach, dzieci jak mrowek i oni to niby maja odpowiednie dochody :angry:

A pytaliscie w gemeente o to, jak by mozna bylo w waszej sytuacji znalezc jakies sensowne rozwiaznie?

Czy spoldzielnie daje wam szanse na jakies inne mieszkanie, czy juz calkiem wypadacie z listy?

reklama
w gemeente sie na nas wypinaja. Na inne mieszkania mozemy dalej aplikowac i to robimy, ale jestesmy na jakichs smiesznych miejscach (150, 71 itd.). Pozostaje nam teraz szukac przez agencje, ale w amsterdamie jest tak strasznie drogo ;(

dzieki Ma-Rita!! Chcielibysmy cos w miare blisko AMsterdam Sloterdijk, bo tam pracuje moj maz. Interesuje nas mieszkanie albo dom, cokolwiek, takie w sam raz dla nas i naszych coreczek :) NIe musi byc wielkie, zalezy nam bardziej, aby bylo w miare w spokojnej okolicy. Idealna opcja: salon plus 2 sypialnie, gora 3. No i koniecznie, jesli to byloby mieszkanie, to z winda. Bo bede musiala wtachiwac 2 maluchy i wozek.. ZAraz zerkne na to mieszkanko, co mi podeslalas. Jeszcze raz dziekuje!! :tak:

Sencilla, bardzo mi przykro :-(. Wiem jak sie czujesz bo kilka miesiecy temu byliśmy w podobnej sytuacji, tylko że nam odmówiła prywatna spółdzielnia i to przedewszystkim przez naszego ksiegowego. Ale chyba po miesiacu czy dwóch znaleźliśmy mieszkanie na tej samej ulicy co tamto , wieksze, wyposażone tyle ze od prywatnej osoby :) Mysle ze "nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło".
Moja rada, to szukajcie mieszkania na obrzezach Amsterdamu, w pobliskich miejscowosciach, tam powinno być taniej.

Ma Rita tutaj masz linki o tej diecie Dr Bardadyn - strona główna i - Forum o

Sencilla- to ja poprosze jeszcze Male stworzonka, Pojazdy i Boze Narodzenie :tak:Czy mozesz napisac co to byla za spoldzielnia, w ktorej staraliscie sie o mieszkanie? Moj maz mowi, ze to bardzo dziwne, ze odmowili wam ze wzgledu na male dochody. Powiedzial, ze dochody nie powinny miec nic do tego, bo jak za malo sie zarabia to dostaje sie dofinansowanie do czynszu i tyle.

Czesc dziewuszki;-)
Ja niedawno czytalam o tej diecie strukturalnej,ale ja i dieta to dwie sprzecznosci.
MaRita ja do pracy wrocilam i dlatego rzadko bywam na forum.
Sencila
przykro mi bardzo,nie denerwuj sie,bo w twoim stanie to niewskazane.
Pola stwierdzam,ze mamy podobne charaktery;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry