• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dziewczyny a nie przywiozłyście z Polski Smecty? Bardzo pomaga przy jelitówce, szkoda ze żadna nie mieszka w pobliżu mnie, bo troche tego mam. Jagody można dać i jescze mało dojrzały banan hamuje biegunkę. przeciwwymiotnie o ile dobrze pamietam to diphergan dziala, ale najwazniejsze to jak najwiecej dawac pić, zeby nie odwodnić organizmu

reklama
Dziewczyny, co to za wirusy w tej Holandii kraza??!!?:no::baffled::szok::shocked2::wściekła/y: Mam nadzieje, ze to sie nie przenosi przez forum... :sorry2:
Wspolczuje Wam bardzo...
Aniu, roosvice ja kupuje w etosie, maja na polce z jedzeniem dla dzieci. mojej Malej na zoladkowe sprawy pomaga z tej serii Roosvice Bosfruchten. Ale chyba lepiej ten Stop zakupic...
U nas tez pechowo, Mala tak sobie przyciela palucha drzwiami ( co w sumie samo w sobie nie jest az takie wyjatkowe), ze spuchl jak bania, nabral pieknego odcienia jagod lesnych (skoro juz mowa o jagodach), a placzu bylo!!... :no::szok:
Dalam altacet, mam nadzieje, ze to nie jakies zwichniecie.. :baffled:
Trzymajcie sie wszystkie chorowitki, i mamusie i dzieciaki..!!

Aniu Roosvice Stop kupisz tak jak pisze Sencilla w etosie lub kazdej innej drogerii lub supermarkecie. Orisel Junior maja w drogeriach i aptekach. Szukaj na polkach, gdzie leza leki na biegunke.
Mysle, ze jak dasz troche jagod malemu to bedzie ok.

A ze mnie to za przeproszeniem d*** :angry:Dopiero Beauty mi przypomniala, ze mam w domu Smecte :baffled:Wprawdzie moj maly rozwolnieniec juz ma sie lepiej, ale ja zaraz chyba zazyje, choc jej nie cierpie, bo jak dla mnie ma ohydny smak.

Sencilla biedna malutka :-(Mam nadzieje, ze paluszek szybko wyzdrowieje :tak:

To teraz Wy mi podpowiedzcie co tutaj można kupić na odparzenia?? Mały odkad je wszystko, bardzo mi sie odparza, normalnie ranki mu się robia. Sudocrem nie pomaga, bephanten, linomag, mąka ziemniaczana nic nie działa. Tormentiolu nie mam, już nie mam pomysłu co mu może pomóc :no: Są tutaj jakieś lecznicze maści do kupienia bez recepty?

Smecta jest ohydna i w wygladzie i smaku, ale działa rewelacyjnie.

Sencilla, ucałuj malutka w paluszka od nas coby szybciej się goił ;-)
Idac za twoja sugestią, nic jeszcze nie sprzątnełam, ale mam wymówkę, bo Szymek śpi i nie chce hałasować hehehe

Hejka mamusie,
przepraszam że Was zaniedbałam ale jakoś nie mam wenny twórczej do pisania :no:
Do tego cała chałupa na głowie, chciałabym wszystko do Wielkanocy wypucować....dlatego wybaczcie ale odezwę się kiedy indziej.
A na odpażenia skoro nic nie pomaga to polecam zmienić pieluszki, Amelka tak miała w tych z Kruidvata, a teraz no problemo w Pampersach baby dry.
I dużo zdrówka dla dzieci i mamuś.
Buziaczki

Beauty a Billenbalsem Weledy probowalas? Jak juz nic nie pomaga to moze warto udac sie do domowego, moze przepisze jakies mazidlo na recepte. Albo tak jak radzi Paulina, zmienic pieluszki i zobaczyc czy to nie pomoze.

Paulina ty mnie kobieto nie zalamuj tymi tekstami o pucowaniu domu. Ja ogarne wszystko, zeby mialo rece i nogi i to wsio. Ale przydalyby sie chatce gruntowne porzadki. Ale to juz planuje na wakacje. Poza tym czeka nas gruntowny remont lazienki i niewielki kuchni, wiec chyba wielkie sprzatanie odloze, jak juz z tym wszystkim sie uporamy :tak:

Hej hej wszystkim!
Ja tylko na chwile...maluchy posnęły całodzienna walką z żołądkiem wiec korzystam z chwili.
Dzięki wszystkim za rady - na razie jagody działają na małego.Kupek juz nie robi, z tym drugim jest gorzej ale nie tak tragicznie...
Co do Karinci hmmmm nadal wymiotuje co tylko wrzuci,...Ale pije małymi porcjami wiec ma czym wymiotować.
Mam nadzieję, że jutro bedzie juz lepiej przynajmniej z nią.
Ernest sobie radzi lepiej chyba współpracując z tymi czopkami....
Beauty powinnaś chyba faktycznie zmienić pieluchy- ja zawsze uzywałam sudocrem i nie wiele mogę ci poradzić..Nigdy nie miałam takich problemów.
Senciila jak bylo na basenie?Ja jakoś nie moge się zorganizować zawsze coś mi przeszkadza....albo wypadnie.
Ma-Rita

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry