• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Pola, nie dawaj sie!! Jestesmy z Toba.. Mysle ze fakt, ze to wszystko masz na glowie swiadczy o tym, ze wlasnie TY a nie kto inny, da sobie z tym rade!! Albo stlucz kilka talerzy, od razu Ci sie lepiej zrobi!! :tak:

reklama
Pola trzymaj sie tam kobieto!!! No coz...tak to jest...sa lepsze i gorsze dni. A dzis to chyba jakies bioprady kraza w powietrzu, bo moje mlode tez nie chce spac. Wlasnie przed momentem padl, ale smedzil w lozeczku ponad godzine :tak:

Na takie kryzysy najlepsze jest wyrwanie sie z chalupy :tak:Pisalas kiedys cos o silowni...A co z kursem jezykowym? Zawsze to jakas odskocznia :tak:

Hejcia,
z Pola już lepiej, wiadomo że przesilenie wiosenne, Majka która się wybiła ze snu....ale pogadaliśmy i duchowo kobitka czuje się lepiej (przynajmniej tak mi powiedziała).
Sądzę że każda z nas ma lepsze i gorsze dni, a faktem jest że mieszkamy w obcym kraju, rodzina i przyjaciele są daleko, do tego każdy z nas ma na głowie swoje obowiązki i kłopoty....nie jedna z nas przechodzi to samo :sorry2:
Mój mąż ostatnio stwierdził że ja mam syndromy depresji poporodowej, i chciałby abym porozmawiała o tym z lekarzem rodzinny :baffled::szok: No powiedziałam że się zastanowiem :dry:Jak na razie chcę od 1 kwietnia zapisać się do klubu sportowego na 2 wieczory w tygodniu plus sobota rano i sauna....mam nadzieję że to mi poprawi samopoczucie i figurę :cool2:
Co do ciasta to niestety tylko śnieżka na wodę, a to dlatego że cappuccino robi się na wodzie....inaczej nie wyjdzie z tego taka puszysta pianka.
----
Ja spadam na obiadek. Miłego popołudnia.

Acha, poprosze Warzywa, Swiat w ruchu i Krok po kroku.

Pola obiecuje cie odwiedzic po swietach. Juz sprawdzalam polaczenia z Barendrecht i sa OK. Tylko jedna przesiadka :tak:

Sencilla a Wy juz po rozmowie w sprawie mieszkania?? Daj znac co i jak. Mam nadzieje, ze masz pomyslne wiesci :tak:

A ja sie napalilam na to ciasto cappucino jak szczerbaty na suchary i wyslalam sms mamie z prosba o kupienie i wyslanie 5 Sniezek na wode :-). Ma je np. DrOetker. Oczywiscie w Holandii czegos takiego nie uswiadczysz...

ja ostatnia godzine przeplakalam, bo wg spoldzielni mamy za niskie dochody :( Beda jeszcze rozwazac opcje gwarancji bankowej, ale tak mi smutno.. Dostalismy sie na 1 miejsce, super mieszkanie i dupa zbita!! :no:
Ja juz sama nie wiem...
to tylko tyle a propos tego, bo nie lubie narzekac.
zaraz Ci zamowie te ksiazeczki, aha, jakbys chciala to mam tu jeszcze Przyrode, nieuzywane, bo Marys dostala podwojnie.
Buziaki
od calej paki

Kurcze, Sencilla, tak mi przykro :-(:-( A co z dofinansowaniem do czynszu??
Co w ogole powiedziedzieli w tej spoldzielni? Dali Wam szanse na jakies inne mieszkanie??
Dziekuje za zamowienie ksiazeczek. Mozesz mi dorzucic te Przyrode :tak:

A moze w geemente cos by Wam powiedzieli na ten temat.
Cholera, nie mam pojecia co jeszcze Ci doradzic. Nie przestajcie szukac czegos na wlasna reke. Czasem okazje spadaja z nieba.
Trzymajcie sie cieplutko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry