aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was!!!
Oli non stop chce mleka jak już mu nie chcę podać bo np wypił 180ml to mlaskając domaga sie jedzenia

. Na szczęście dziś brak kolek, więc to pewnie przez nagłą zmianę mleka.
Pola trzymaj sie kobito, każda z nas ma takie ciężkie dni. Ja odkąd M jest w NL to mam je bardzo często, nie radzę sobie z tym wszystkim sama. Tyle chciałabym na raz zrobić, ale to nie realne, więc zaś chodzę i popłakuję

. Jeszcze Olinka oczka później problemy z mlekiem, Niko tęskni, obgryza paznokcie, jest nerwowy (przestał się moczyć na szczęście), problemy z rodzicami - za dużo jak na mnie:-
-
-(. Dziś Oli obudził się z zaropiałym oczkiem

, podałam mu antybiotyk i narazie jest ok.
Paulina nie mam zaufania do naszej pani doktor, chyba wielki czas zmienić!
Sencilla dziś mój mąż z siostrą byli oglądać 2 poziomowe mieszkanie (bardzo ładne), 2 łazienki, 4 sypialnie, salon, ale cena
1250e+opłaty (mieszkanie nie umeblowane). Jutro mój M jest umówiony z maklerem, jedzie zobaczyć domek.
Sencilla trzymam kciuki za Was!!!! Musi się udać!!!!
Dobranoc
Oli non stop chce mleka jak już mu nie chcę podać bo np wypił 180ml to mlaskając domaga sie jedzenia

. Na szczęście dziś brak kolek, więc to pewnie przez nagłą zmianę mleka. Pola trzymaj sie kobito, każda z nas ma takie ciężkie dni. Ja odkąd M jest w NL to mam je bardzo często, nie radzę sobie z tym wszystkim sama. Tyle chciałabym na raz zrobić, ale to nie realne, więc zaś chodzę i popłakuję

. Jeszcze Olinka oczka później problemy z mlekiem, Niko tęskni, obgryza paznokcie, jest nerwowy (przestał się moczyć na szczęście), problemy z rodzicami - za dużo jak na mnie:-

, podałam mu antybiotyk i narazie jest ok.Paulina nie mam zaufania do naszej pani doktor, chyba wielki czas zmienić!
Sencilla dziś mój mąż z siostrą byli oglądać 2 poziomowe mieszkanie (bardzo ładne), 2 łazienki, 4 sypialnie, salon, ale cena
1250e+opłaty (mieszkanie nie umeblowane). Jutro mój M jest umówiony z maklerem, jedzie zobaczyć domek.Sencilla trzymam kciuki za Was!!!! Musi się udać!!!!
Dobranoc

i ...pa pa