reklama

Holandia

Witam Was!!!
Oli non stop chce mleka jak już mu nie chcę podać bo np wypił 180ml to mlaskając domaga sie jedzenia:-D:-D:-D. Na szczęście dziś brak kolek, więc to pewnie przez nagłą zmianę mleka.
Pola trzymaj sie kobito, każda z nas ma takie ciężkie dni. Ja odkąd M jest w NL to mam je bardzo często, nie radzę sobie z tym wszystkim sama. Tyle chciałabym na raz zrobić, ale to nie realne, więc zaś chodzę i popłakuję:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jeszcze Olinka oczka później problemy z mlekiem, Niko tęskni, obgryza paznokcie, jest nerwowy (przestał się moczyć na szczęście), problemy z rodzicami - za dużo jak na mnie:-(:-(:-(. Dziś Oli obudził się z zaropiałym oczkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, podałam mu antybiotyk i narazie jest ok.
Paulina nie mam zaufania do naszej pani doktor, chyba wielki czas zmienić!
Sencilla dziś mój mąż z siostrą byli oglądać 2 poziomowe mieszkanie (bardzo ładne), 2 łazienki, 4 sypialnie, salon, ale cena:baffled: 1250e+opłaty (mieszkanie nie umeblowane). Jutro mój M jest umówiony z maklerem, jedzie zobaczyć domek.
Sencilla trzymam kciuki za Was!!!! Musi się udać!!!!
Dobranoc

reklama
Hej dziewczyny!

Sorki, że mnie tak długo nie było - ale coś internet mi szwankuje.:zawstydzona/y:
Nie wiem od czego zacząć więc po trochę napisze...
Sencilla przykro mi z powodu mieszkania :-(, wiem co czujesz do ja jakieś pół roku usłyszałam to samo w Directw.
I nie pomogło tłumaczenie, że jak zamelduję męża to wykaże im większe dochody, ani to że dysponuję gotówką na koncie...nic.
Pani powiedziała, że mnie rozumie że to kółko sie zamyka itp. i jest jej bardzo przykro.Jakby to od niej zależało to ona mi wierzy i dała by mi to mieszkanie.
Ale takie reguły:no: i ...pa pa
Co do książeczek to zamów mi jeszcze jak możesz Warzywa i Krok po kroku.
Będę wdzięczna.:-)
Toola przepraszam,że tak późno ale ja tez dołączę się do życzeń dla Krysii...
Sto lat!!!

Palina-Anna dzieki za przepisy - jak wypróbuję to dam znać.
Nie wiem tylko jak ze śnieżką w moim sklepie...sprawdzę popołudniu.

Aneta2222 cieszę się, że małemu tak smakuje nowe mleczko i kolek juz nie ma.Faktycznie to mogło być przez zmiane mleka...
I nie poddawaj się to jeszcze parę tygodni i będziecie razem.:-)
Bądź dzielna...kiedys mi tez tak było ciężko i wszystko było przeciwko mnie.
Trzymaj się cieplutko!

Jeśli o kims zapomniałam to wybaczcie...
Pozdrawiam wszystkie!
Spokojnej i pogodnej soboty.

Dzien dobry niedzielnie!!
Ja na chwilke, bo zaraz rosol wcinamy. Co u Was kobietki? Jak przygotowania przedswiateczne? Ja sie juz nie moge doczekac wyjazdu do Polski, lecimy w czwartek. No i czekamy z niecierpliwoscia, co tam nam powiedza w spoldzielni.. Jutro albo we wtorek maja nam dac znac, czy sie zgadzaja na gwarancje bankowa... Znowu Was prosze o trzymanie kciukow!! :tak:
Ania i Marita, ksiazeczki zamowione, powinni je wyslac jutro, wiec pewnie zdaza dojsc. Wracam z Polski 29 go marca, wiec wysle je do Was wtedy. No, chyba ze udaloby sie nam spotkac osobiscie? Moze u Poli?Hm, co Wy na to?
Zycze wszystkim spokojnej, rodzinnej niedzieli. Buziaki!! :-)

Sencilla cały czas trzymam kciuki (w myślach) i nie puszczę, aż nie napiszesz dobrej wiadomości:-D:-D:-D
Byliśmy dziś na targu (niedziela targowa), a później w Kościele.
Mojej koleżance były facet chce odebrać dziecko (nie mieli ślubu). Już miała 2 sprawy w sądzie, bzdury o niej opowiada i wymyśla, że matka dziecka ma problemy z alkoholem i leczy się psychicznie. Ojciec dziecka wyprowadzając się z jej mieszkania nawet zabrał dziecku łóżeczko, pieluchy, ciuszki. Jak on to tłumaczy, że on to wszystko kupił, bo ona nie pracowała. Dziecko ma roczek, a ona pracowała bardzo krótko (jak można pracować mając tak małe dziecko).
Życzę miłej niedzieli:tak:

Witam mamy co jeszcze nie śpią!
Sencilla ja tez trzymam kciuki jak zawsze nawet w pracy :-D!
Anetta2222 ten typ to jakis nienormalny czy co mu jest?
Chyba bardzo chce skrzywdzić swoje dziecko a ją jeszcze bardziej...
Smutna historia...
My dzisiaj nosa z domu nie wychyliliśmy, bo padało a poza tym...
Mały coś chyba zjadł i od południa miał taką biegunke,że się w pewnym momencie zastanawiałam nad szpitalem.:-(
A do tego zaczął wymiotować...
Na razie od 3 godzin śpi, daje mu dużo pić i wyczytałam ,że powinnien zjeść babana.
No to mu wepchałam przed godziną pół.Nie zwrócił więc chyba się przyjął.
Jak przez noc coś będzie nie tak to rano pojadę z nim, bo boje się że się odwodni.
W tej chwili jest dobrze-od ostatniego razu minęło 5 godzin.
Jak myślicie?Przejdzie mu?Czy powinnam iść może pierwsze do domowego na kontrol?
Do jutra i śpijcie dobrze.

Dzien dobry :-)

Ania to mi wyglada na grype zoladkowa. Ale do lekarza zawsze warto pojsc, dla pewnosci.
U nas wlasciwie to samo co u ciebie: biegunka i rzyganko. Mlody zaczal w piatek od biegunki. On zawsze ma biegunke jak zabkuje, wiec myslalam, ze to od tego. Zwlaszcza, ze dolne dwojki wyjda mu na dniach. Niestety w sobote wieczorem i w niedziele rano wymiotowal.Wczoraj caly dzien bylo OK, bez wymiotow, tylko biegunka.Ale goraczki nie ma, bawi sie, je, czyli chyba czuje sie dobrze. Za to w nocy te wszystkie atrakcje zaczely sie u mnie :no:Pol nocy przesiedzialam w toalecie z miska na kolanach :no::baffled: wiec to chyba zalodkowka.

Aniu mozesz podawac malemu wode z Roosvice Stop :tak:Nie wiem, czy wiesz, ze Roosvice ma syrop z jagod na biegunke, wlasnie Roosvice Stop. Mozesz tez podawac Orisel Junior, kiedy malucha naprawde meczy biegunka i wymiotuje.
Nie podawaj jablka ani soku z jablek czy pomaranczy.

Aneta super, ze Oliemu kolki juz przeszly i ze zajada nowe mleko :tak:
Wspolczuje twojej kolezance takich problemow :no::no:

Sencilla ja tez trzymam kciuki i nie puszczam dopoki nie uslyszymy tu pozytywnych wiadomosci :tak::-)

Milego dnia babeczkii zdrowka wszystkim chorowitkom (w tym mnie) :-):-)

Cześc dziewczyny

Sencilla ja tez trzymam kciuki :)

Kurcze , nie straszcie mnie jelitówką, jak złapie małego to mam pozamiatane, bo od dzisiaj słomianą wdową jestem. Mąz prawie do Belgii do pracy pojechał.
Nic mi się nie chce, a przydałoby się trochę przed świętami posprzątać...

Aneta, jak słyszę o takich historiach jak Twojej koleżanki, to same niecenzuralne słowa cisną mi się na usta... Jak można być takim de.......m

Pola jak samopoczucie po weekendzie?Lepiej już?

Ma Rita, współczuję choroby, wracajcie szybko do zdrowia :)

Idę troche bajzel ogarnąć

hej babeczki!!
dzieki za wszystkie zacisniete kciuki!! Beauty, jak nie posprzatasz, to nic sie nie stanie, bedziesz miala wymowke, ze kciuki mialas zacisniete ;-)
Ania, ale masz przejscia, mysle ze to grypa zoladkowa, moja tez to miala, przeszlo samo. Ale jesli sie niepokoisz, to moze warto isc do lekarza... :confused:
Marita, a jak tam przed sesja nastroje?
Ja wlasnie zmykam z Marysia na basen sie popluskac. Buziaki!

reklama
Hej dziewczyny!

Widzę,że nie tylko ja cierpiałam w nocy...
Małemu troszkę przeszła biegunka ale rzyganka mamy teraz podwójne, bo dołączyla jego starsza siostra.:-(

I tak biegalam od 1.00 do 7.00 miedzy łózkiem małej a moim małym synkiem.
Pościeli i koszulek zaczyna mi brakować - mąż pognał po proszek.
Na szczęscie dziś połówka jest w domu, bo nie wiem co by to było.
Byłam u lekarz rano - wirus mi powiedziała jak u wszystkich i mały dostał czopki.
"Mała sobie poradzi sama"
Karina od wczoraj nic nie je, pic co wypiję to zwraca...ale oni twierdzą że pomęczą sie trzy dni i przejdzie im.
(?????):wściekła/y:

Ma-Rita a gdzie dostane te twoje specyfiki?
Ale tak sobie myśle teraz, że ja z Polski przywiozłam jogody od mamy.To moze im zaserować łyżeczkę albo z wodą?
Miłego dnia
Odezwe się jak znajdę trochę czasu później..
Muszę okiełznąć to nocne tornado w moim pokoju.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry