Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A wracając do tematu wieku i ciąży...to ja zdecydowałam się na dziecko w wieku 30 lat też w sumie dlatego, że dopiero wtedy natrafiłam na właściwego meżczyznę. Byliśmy ze sobą ok 2 lat jak zdecydowaliśmy się na małżeństwo i już od razu po ślubie zaczęliśmy starać się o dziecko.
Co do gardła...to w ciąży brałam Islę (tutaj dostępna w Etosie) i polecam płukanie gardła wodą z solą kuchenną, działa rewelacyjnie.
Dzien dobry!!
Tat tak Anetka rzeczywiscie w podobnej,,,,i mama jest dla mnie jak przyjaciolka i mysli podobnie,wiec lepiej zawsze doradzi.
Sencilla wstalas???Jeszcze troszke i urodzisz,,,,,a na jaki koncert???
Anna, hihi, a moze to jakis znak? ;-)
Nana, a na czym polega ta fizjo? moze jakis inny fizjoterapeuta by byl lepszy? sama nie wiem..
Anp.oczywiscie, wstalam, nie mialam innego wyjscia ;-) juz po szkole, spacerze, zakupach, sprzataniu, a teraz mam jeszcze 2 dzieci kolezanki. ja nie usiedze ;-)