karola82_82
mama slicznego Michałka
Ania moje drugie danie jeszcze w sklepie
glowa mi przeszla
.....dzieki ci Boze!
Imion jeszcze nie mamy tz dla chlopca zostaniemy raczej przy Jakub (kuba) ,maz sie uparl
a dla dziewczynki nie wiemy ,nawet nie myslimy nad tym narazie
Czasem cos wpadnie jal ostatnio na imprezce czytalismy z kalendarza to sie strasznie usmialismy jak co wymyslili
Ale jedno wpadlo do glowy mojemu MIlENKA
W pierwzsej ciazy mielismy tylko dla dziewuszki Amelka ,a jak sie okazalo ze chlopczyk to dopiero myslelismy
moze teraz bedzie na odwrót ??

glowa mi przeszla
.....dzieki ci Boze!
Imion jeszcze nie mamy tz dla chlopca zostaniemy raczej przy Jakub (kuba) ,maz sie uparl
a dla dziewczynki nie wiemy ,nawet nie myslimy nad tym narazie
Czasem cos wpadnie jal ostatnio na imprezce czytalismy z kalendarza to sie strasznie usmialismy jak co wymyslili
Ale jedno wpadlo do glowy mojemu MIlENKA
W pierwzsej ciazy mielismy tylko dla dziewuszki Amelka ,a jak sie okazalo ze chlopczyk to dopiero myslelismy
moze teraz bedzie na odwrót ??

ja tez nie wiem co mam zrobic najlepiej chcialabym zeby natura sama za mnie zdecydowala ale niestety tak dobrze nie ma
Ja tak jak wam mowilam cc eni wspominam zle i gdyby nie to ze bylam wtedy przeziebiona i musialam kaszlec to chyba wcale nie mialabym na co sie skarzyc. A sama operacje wspominam tez dobrze bo wszystko poszlo sprawnie i szybko w ciagu godziny bylam gotowa, dlatego tak bardzo sklaniam sie do cc. Boje sie ze jak pojdzie tak jak z Daankiem i jeszcze zaklinuje mi sie albo co to juz poprostu masakra