anetka880
Fanka BB :)
Co do ubezpieczenia to Sencilla ma racje. Ja pamietam ze my sie ubezpieczylismy w kwietniu a meldunek mielismy od stycznia i polisa przyszla wstecz ubezpieczalnia pobrana tez nam pieniazki wstecz za 4 miesiace.
A tak po za tym to wrocilam od poloznej co mnie zdziwilo zapytala czy chce zeby mnie zbadala ginekologicznie na co oczywiscie sie zgodzilam. Mam rozwarcie na 2 cm zrobila mi masaz szyjki macicy i poleciala krew. Stwierdzila ze dzisiaj w nocy moze rano powinno sie zaczac.
A tak po za tym to wrocilam od poloznej co mnie zdziwilo zapytala czy chce zeby mnie zbadala ginekologicznie na co oczywiscie sie zgodzilam. Mam rozwarcie na 2 cm zrobila mi masaz szyjki macicy i poleciala krew. Stwierdzila ze dzisiaj w nocy moze rano powinno sie zaczac.

- 
i uwierz mi przez pare lat pracowalam 6mies i juz plajta i znowu znalazlam i znwou to samo - teraz to jest tam masakra... wiec ja pod twoim stwierdzeniem sie nie podpisze...
- niemam rodziny tu w NL ale daje sobie rade z 3 dzieci i praca...i niemusze sie martwic o nic.... takie bylo moje zdanie i tego sie trzymam
wiec ja sie do nich kwalifikuje