Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-).... ogorki tez sadzi i kisi w slojach wiec mam jak w PL

No to gratuluję pomysłowości. Mój mąż to na razie tylko pomidory sadzi w naszym ogródku. Za ogórki się nie bierze, bo nie miałby ich kto wypielić. I tak już jest problem z ogródkiem przed domem. Zresztą ja zrażona maleńkim ogródkiem moich rodziców z milionem grządek i grządeczek i lilipucim kawałkiem trawy grządkom mówię stanowcze NIE.hej...
Iskierka napisalas; "Brakuje mi tylko PRAWDZIWEJ POLSKIEJ KIEŁBASKI ORAZ SWOJSKICH WĘDLIN (szynka surowa, kaszanka itp) oraz ..... ogórków kiszonych![]()
" mi nawet tego nie brakuje bo moj M dwa tygodnie temu odkryl swoje kolejne zamilowanie - pojechal pod Tilburg gdzies kupil pol tuszy ze swiniaka i...sam sobie kiebasy i szynki zrobil/biala kielbaska tez/ a potem to uwedzil w ogrodzie w samodzielnie wymyslonym wedzaku![]()
:-).... ogorki tez sadzi i kisi w slojach wiec mam jak w PL
i jeszcze jedna prosba BLAGAM nie pisz takich LACZONYCH POSTOW bo na ekranie nie mieszcza![]()
i potem wychodzą tasiemce........
Ja w dniu ślubu ważyłam 45kg, a 10 miesięcy później idąc do porodu już 75kg...a co do rozstępów - smarowałam się całą ciąże ale rozstępy mam na brzuchu, udach, nawet psicie... wiem tyle, że już miałam wcześniej mega predyspozycje do rozstępów więc wzięłam je na klate... co się dziwić wsumie jak ważyłam 53kg przed porodem a do porodu szłam z wagą 85 heh...
. I znów do porodu szłam z wagą 75kg.
ogolnie spox
tak z rzezni???? to tutaj tak mozna