reklama

Holandia

bry...

Sencilla wow wow wow...ale super sesyjka no baaa... rodzinka tez super!:-D duzo zaplaciliscie?
Iskierka koper...siejemy jeszcze nawet wisi na strychu z tamtego roku bo...go tyle bylo.... :-) u nas w ogrodku bylo jak w INTRATUIN hihi... op papryki przez ogorki kabaczki nawet rzodkiewki - czesc nasion z PL bo rzodkiewki lubimy takie ostre;-)... Anp ogorki mamy wlasne...
Gosiu no mozna dostac pol swini - no probleem mamy znajomego co pracuje na ubojni wiec on nam podpowiedzial co i jak i gdzie kupic.... :tak: uwielbiam taka pachnaco kielabske prosto z wedzenia.
Dostawy z PL mam tez regularnie bo ten chlopczek jezdzi co 2 piatek i zawsze robi mega zakupy wszystkim:-D
my dzis mamy pomysl zeby zaszalec wiec zmykam...

reklama
:) Uhh jak ja bym chciała tak wyglądać w ciąży jak Sencilla i Iguana... Z tyłu po Was pewnie w ogóle nie widać, że jesteś/Byłaś w ciąży :) cud miód!

ja mam lenia.. wiem tyle, że muszę ruszyć tyłek na pole.

witajcie no ja tez bym chciala tak wygladac w ciazy .fotki super ,zwlaszcza ty SECILLA trzecia ciaza .moja mam tez tak wygladala i nawet po drzewach lazila jak byla w ciazy z moim bratem(ZRYWALA CZERESNIE)bez drabiny.no a potem to prawie w karetce urodzila:-)ANETKA myslalam ze uslyszymy radosna wiadomosc.no ale w koncu kiedys urodzisz...

witam kochane mamusie, ja na chwilke, bo dzis podobnie jak Wy bardzo pracowity dzien, jestem w domu z obiema (wlasciwie z trzema ;) ) pocieszkami, bo Marys dzis wolne ze szkoly. Juz jestesmy po Mszy (dzis sroda popielcowa), po zakupach i spacerze, i po drugim sniadaniu :tak: pyszne swieze buleczki z piekarni, mniam. a teraz kawka, dziewczyny ciesza sie nowa poleczka dla nich, bo wczoraj R. zamontowal.
Dziewczyny, dziekuje za mile slowa! sesja byla po prostu super, to jest tylko kilka zdjec z tej sesji, a jeszcze duzo mamy innych. To zrobila znajoma (mama kolegi Marysi ze szkoly) holenderka, a najlepsze, ze nic od nas nie wziela... jest profesjonalnym fotografem, ma swoje studio, ale te zdjecia byly u niej w domu. Iguana, chetnie obejrze Twoje zdjecia, ale troszke pozniej, bo teraz musze uciekac.
Anetka, jak sie czujesz? odespalas troche?
Gosia, tak, ja jeszcze w szkole jezykowej, wczoraj bylam na ostatnich zajeciach.
Mamom wszytskich chorowitkow wspolczuje. Jesli moglabym cos z wlasnego doswiadczenia doradzic, to my stosujemy naturalne uodparnianie (i wlasciwie w ogole nie chorujemy... ) wokol nas wszedzie zaraza, a moje dzieci przez cala zime nawet kataru nie mialy...
Stosujemy codziennie i regularnie: miod, kozie mleko (calkowicie z krowiego zrezygnowalismy, zasluzowuje organizm), herbatki ziolowe, przede wszystkim majeranek i glog, czosnek, inhalacje. polecam :tak:

dziewczynki a jak wy uczycie swoje dzieci gryzc pokarm.moj Tymek to sie ciagle krztusi i wymiotuje.ma juz 13 m no i chce wszystko jesc.pozno mu wyszly zabki jak mial roczek i ma tylko 2 na dole.raz dalam mu kawalek banana.no i sie zakrztusil.je male kawaleczki ale musza byc naprawde male. mam tez pytanie gdzie kupujecie dzieciom owoce bo wiadomo ,ze te z marketow to mocno pryskane,czy wogole mozna dziecko przed tym ustrzec.ja w dziecinstwie to mialam super mieszkalam na wsi i mialam dostep do swiezych warzyw i owocow nie chemicznych.

Ostatnia edycja:
Nana, mysle, ze to jest najlepsze, co mozesz zrobic... sama nie wiem...
moj brat tez tak mial, nasza Mama musiala mu wszystko mielic, poki sie nie nauczyl gryzc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry