• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hejo :)
Melduję że zyje, tylko coś mnie w kościach łamie ( czyżby starosc??), no i do dzisiaj wieczór bestem znowu słomiana wdowa, wiec przy moim biegającym diabełku nawet na chwile nei mogłam spokojnie usiasc...
Jutro idziemy na ślub, ciekawa jestem jak to tutaj wyglada?
... ide kolacje szykowac spragnionemu mezusiowi ;-)
Trzymajcie sie kobitki :-)

reklama
melduje sie po swietach
jak gosie wujezdzali to sie poryczalam, tak mi bylo dobrze :zawstydzona/y: z nimi

teraz czekamy na kolejnego goscia

w pracy porazka, szkoda pisac, dobrze ze Krysia zawsze mnie pocieszy, moja iskierka mala

Hej kobitki....

Toola witamy znów na forum...smutno ci było jak wyjeżdzali,co?
Mi też trochę się miękko zrobiło jak dzwoniłam do domu.
Jakos tak zawsze człowiek teskni za swoimi i tą całą atmosferą.:-(

Ale do maja juz niedaleko i tym sie na razie pocieszam...:-)

Anetko2222 wszystko co sprawi że twoje maleństwo da ci chwilę wytchnienia zdaje egzaminy...:-D
Ja używałam i naprawdę działało ale do pewnego czasu...
Pózniej juz mały nie korzystal z niego tak często.Powodzenia.

I mam pytanko odnosnie suwaczków.
Zrobiłam i cos chyba nie tak bo go nie ma...:baffled:
Mozecie mi cos doradzic?

Pozdrawiam

aniahaven musisz wejść w ustawienia, a następnie edytuj podpis i tam wklej suwaczek. Jak długo Ci posłużył ten leżaczek bo mój mały ma 4,5 miesiąca - chyba trochę późno go kupiłam, ale moja siostra za 2 tyg rodzi, wiec i tak się przyda:tak:.

Witam weekendowo :-)

U nas jak na razie slonce i mam nadzieje, ze chociaz w weekend pogoda sie poprawi i bedzie mozna zaliczyc jakis spacer :tak:

Paulina- z ta szkola tanca dla Amelci to swietny pomysl :tak: Mysle, ze najlepszy wiek, zeby zaczac to tak jak piszesz 3-4 latka. Wczesniej maluszki nie sa jeszcze w stanie skoncentrowac sie dluzej na tym, co mowi instruktorka.

Toola no szkoda, ze w pracy nie za dobrze, ale jak to mowia nie ma tego zlego...Moze wkrotce znajdziesz cos lepszego dla siebie :tak:

Milego weekendu kobietki :-)

Wróciłam:-) Właśnie odprawiłam ostatniego gościa-teściową, i powracam na forum.
Kobitki, które jutro lub w tygodniu do mnie zawitają i kiedy? Czekam na odzew.
Spadam oglądać "Ranczo".
Paulina, Amelka porusza się ŚWIETNIE!!!

Ja tylko na chwilkę,..małemu idą zęby i ma taka gorączke od soboty, że wczoraj to już go kapałam w południe z bezradności.
Paracetamol mu pomoga na chwile i w ogóle jest marudny..
Paluchy w buzi non stop.:-(

Aneta 2222 ja miałam leżaczak od początku - i uzywałam go dopóki mały sam nie próbował sie z niego wydostac...:-D

I jakich ustawieniach mówisz?Mozesz ten temat suwaczka zgłębic dla mnie...:zawstydzona/y:

Beauty i jak było na ślubie?:-)

Pozdrawiam wszystkich...

reklama
Dzien dobry :happy:

Pola -ja raczej pisze sie na nastepny tydzien (poniedzialek albo piatek). Mam nadzieje, ze do tej pory poprawi sie pogoda :tak:

Aniu- ustawienia masz u gory, w rozowym pasku pod logo BabyBoom.

Milego poniedzialku zycze wszystkim mamusiom :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry