• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej hej...
Anetko2222 ja też dołącze sie do gratulacji dla twej siostry...
Niech rośnie duzy i zdrowy!:-D
Sencilla juz ci wysyłam mój adres i daj dalsze instrukcje.
Ma-Rita dzieki za informacje o czopkach, jutro polece i kupie...

Troche mu juz lepiej, ale ciagle marudzi i paluch w buzi.
Nawet smoczka nie chce,bo go chyba uraża...
Nie chce jeść, gorączka dała mu spokój na pół dnia i znów od nowa.:-(
A siódmego mamy szczepienie i znowu pani powie ze powinnien wiecej ważyć...:rofl2:
Po tamty tygodniu z wirusem żołądka to na pewno poleciał znowu z wagi.
No cóż...wcale nie bedze sie przejmować ich gadaniem.:nerd:

A pogoda to u nas w kratke, wczoraj było ładniej.
Czułam sie jakby to był co najmniej czerwiec.
Dawać tu wiosnę!:-D:-D:-D

Pozdrowionka

Witam was dziewczyny ja rowniez mieszkam w Holandii w Hadze od 4lat dwa miesiace temu urodzilam synka Darianka i jestem bardzo szczesliwa mam nadzieje ze nieraz poradze sie bardziej doswiadczonych mam.Pozdrawiam:happy:

Dobry dzien, kobiety. Cos nas wszystkie wywialo, ale nowy narybek w postaci Moniki naplynal :)
Jestem padnieta, Mala chodzi spac teraz o 22, wstaje o 6. 30, szukam w kazdej wolnej chwili mieszkania.. Cienko to widzimy, nie wiem, czy nie bede musiala wrocic na porod do polski, bo tu nie bede miala jak rodzic, jesli nie znajdziemy czegos.. Ja nie wiem, chyba mamy pecha, albo co.. :no: :zawstydzona/y::wściekła/y:
Jestem zmeczona, ciezarowka juz ze mnie sie zrobila, maz zostaje dluzej w pracy, bo maja tyle roboty, wykituje chyba. Ja i on.
To tak se ponarzekalam.. :-(

Dzien dobry!

Witamy Monike i jej maluszka :-)

Sencilla, nie lam sie. Na pewno bedzie dobrze :tak: A nie myslalas o tym, zeby rodzic w tzw. kraamhotelu. To dobre rozwiazanie dla kogos, kto ma malutkie mieszkanie :tak:

Cześć dziewczyny, troche zaniemogłam ostatnio , ale juz wracam do życia :) Postaram sie w wolnej chwili coś wiecej naskrobać ( tylko kiedy ona nastąpi?) :-p

Witam Monikę i Dorianka :-) w końcu ktoś z Hagi :-)

Marita,
ja i tak bede rodzic w szpitalu ze wzgledow medycznych. Ale co pozniej? :no::rofl2::baffled: To jest naprawde mikroskopijne mieszkanie, ledwo sie w nim miescimy z jednym maluchem..
Dobranoc wszystkie Mamusie i Dzieciaczki!! :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry