reklama

Holandia

Witajcie dzielne dziewuchy, zmagajace sie z goraczka, egzaminami i wszystkim innym!!
Ja po przerwie, od soboty w holandii, powrot do rzeczywistosci.. Marysia marudzi od rana, mnie sie nic nie chce, zrobilo sie cos biedulce pod kolankiem, wyglada jak infekcja, sama nie wiem.
Pola, ja na odwiedzinki sie pisze, ale to chyba jak pogoda sie poprawi, abysmy w ogrodzie mogly posiedziec, nie?

reklama
No to liczę na Waszą obecność w moich skromnych progach. W ogrodzie posiedzimy powiadasz Sencilla......:-Ddobre sobie. Ogród to ja mam w powijakach. Moja kochane majstry się dorwały do roboty i bardzo podgonili pracę, ale na razie chłopaków od kostki i trawy ani widu ani słychu, a muszą się spieszyć, bo w czwartek majstry płytki kładą i zapowiedzieli, że nie wpuszczą nikogo, a inaczej niż przez stary garaż-gabinet nie da się przejść do ogródka....
Czyli babki proszę się dokładnie odmeldować kiedy u mnie (na którą zjedziecie) i czy to będzie poniedziałek czy też piątek. Mi pasują wszystkie dni-na razie :tak:
Już się cieszę na Wasze odwiedziny, bo czas mi się okropniście wlecze....

No widzę, że wszyscy czymś zajęci i nikt nie ma czasu puknąć w klawiaturę...
Gdzie jesteście?:-D

Witam Sencilla i jak po świętach?Fajnie było?Troche ci zazdroszczę, ale maj już nie daleko.Też pojadę :happy:...
I jak kolanko lepiej?

Ma-Rita dzieki za wskazówki, sierota jestem.
Jednak dalej cos mam źle, bo mi pisze że za długi potem że źle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Chyba zacznę od nowa...jak mi sie nie uda to trudno.:-(
Poddaje się:baffled:.

Miłego dnia ja pędze do pracy...

Dzien dobry :happy:

Wreszcie mamy cos co mozna nazwac wiosenna pogoda :tak: Mam nadzieje , ze tak zostanie. Wszyscy nadrabiaja pewnie spacerowe zaleglosci i dlatego tu tak cicho :tak:

Aniu jak tam zabki twojego malucha? Juz lepiej, czy nadal sie biedaczek meczy?
Nie wiem czy przywozisz sobie z Polski czopki Viburcol. Duzo osob je chwali, ze naprawde pomagaja :tak: Mozna je zreszta kupic i w Holandii. Na pewno widzialam je w jakiejs internetowej drogerii. Kosztuja 8 euro.

Milego dnia kobietki :-)

witajcie Mamusie!!
Aneta, gratuluje siostrze! Taki primaaprilisowy prezencik ;-):-D I Tobie zostania ciocia, oczywiscie!! Widze, ze u Was same chlopaczki na swiat przychodza. U nas w rodzinie jest juz 9 dziewczynek, no i plus moja w brzuszku :happy: I oczywiscie ani jednego faceta :no:
Ania, prosze podaj mi na priwa swoje namiary, to Ci wysle ksiazeczki.
Marity adres mam, zdaje sie.. :tak:
W domu na Swieta bylo super, choc pogoda straszliwa, jak wysiedlismy na lotnisku z samolotu to nie wierzylam wlasnym oczom!! Snieg, mroz, grad.. Nie ma to jak swieta... wielkanocne :baffled: Ale odpoczelam troche, dziadki bawily mala, wiec mialam troche luzu. Jeszcze bylismy u rodzicow meza w czechach "po drodze", wiec bylo dosc aktywnie :rofl2::rofl2::rofl2:
Dziewczyny, mam prosbe do Was, niderlandzko mowiacych: nie moge znalezc na stronie tej spoldzielni linka do zapisania sie, nie wiem,gdzie to ostatnio wynalazlam, ale teraz to za chiny nie moge. Moglybyscie na to zerknac? bede wdzieczna :tak: Schakel naar de Woonschakel
Ania, biedny ten Twoj maly!! Juz lepiej z zabalkami? Co te nasze dzieci sie naprzezywaja od malenkiego... :no:;-)

Aneta no to gratulacje dla swiezo upieczonej mamy i oczywiscie dla cioci :-):-)
Niech maluszek zdrowo sie chowa :tak:

A u nas szlag trafil wiosenna pogode :angry::wściekła/y: Od rana pochmurno bylo, a teraz leje. Wyszlam z mlody na spacer a tu sie rozpadalo. Oczywiscie nie wzielam ochraniacza na wozek, wiec szybko zrobilismy najpotrzebniejsze zakupi i biegiem do domu.
Ja chce wiosne!!!

reklama
Sencilla- obszukalam te stronke spoldzielni i nigdzie nie moge znalezc linka do zapisow. Chyba dopiero od 15 kwietnia bedzie mozna sie zapisywac przez ten niebieski link.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry