Paulina, dzieki za informacje, juz kraamzorg mamy z "przydzialu", bo maz zadzwonil do ubezpieczalni zanim przeczytalam Twojego posta. Chyba ze zmienimy 
Ja dzis padam ze zmeczenia, po prostu sie czuje jakbym wazyla z 200 kg
taka przytloczona, duszno mi, niedobrze.. Na dodatek spac nie moge, chyba z nadmiaru wrazen.. 
Ale mysl o mieszkanku dodaje mi sil
Tak, Paulina, masz racje, radosc to mnie wrecz rozpiera... Po takiej tulaczce co przeszlismy, nareszcie ulga :-) Cale szczescie ze sie nie zalamalam, ale nie mam tego w zwyczaju 
Jak autko? Maz wrocil? Czy nadal jezdzi?
Aniu, nie mam nic przeciwko, a wrecz przeciwnie, ciesze sie ze mnie dodalas! ;-)
Ma-Rita, jak uczulenie?? Zyjesz?
DObrego dnia dziewczyny.

Ja dzis padam ze zmeczenia, po prostu sie czuje jakbym wazyla z 200 kg
taka przytloczona, duszno mi, niedobrze.. Na dodatek spac nie moge, chyba z nadmiaru wrazen.. 
Ale mysl o mieszkanku dodaje mi sil
Tak, Paulina, masz racje, radosc to mnie wrecz rozpiera... Po takiej tulaczce co przeszlismy, nareszcie ulga :-) Cale szczescie ze sie nie zalamalam, ale nie mam tego w zwyczaju 
Jak autko? Maz wrocil? Czy nadal jezdzi?

Aniu, nie mam nic przeciwko, a wrecz przeciwnie, ciesze sie ze mnie dodalas! ;-)
Ma-Rita, jak uczulenie?? Zyjesz?
DObrego dnia dziewczyny.
Wczoraj zaaplikowalam sobie lekarstwo przeciwalergiczne i dzis juz tak nie swedzi a wysypka powoli schodzi.

),ale wyszlo 100 razy taniej niz wykladzina.Jezeli chodzi o Ikea to fakt,ze mozna wygrzebac cuda.Raz znalazlam taka super kanape za 200 euro,narozna ,rozkladana,super byla i jakis facet rzucil sie na nia jak tylko zobaczyl,ze sie do niej przymierzam.Stwierdzilam,ze bic sie nie bede,ale tydzien nie moglam przestac myslec,bochyba z 600 euro byla przeceniona a nawet zabrudzona nie byla.
Ma-Rita, tez z malzonkiem sie zastanawialismy nad Twoimi zdolnosciami jezykowymi.. Wiec przylaczam sie do pytania Tulipanka, bo tez tak bym chciala mowic po holendersku..