tulipanek
Fanka BB :)
Laminaat to sa panele ,tak chyba sie to tutaj nazywa,jezeli sie myle to sorki.My wlasnie mamy panele i maz kladl je 1 dzien w calym mieszkaniu,nigdy wczesniej tego nie robiac.Ja bardzo lubie wykladzine,ale juz wiedzielismy ze bedzie maluszek w domu i stwierdzilam,ze szybciej sie przetrze...
Jezeli chodzi o te nauke to juz mi rece opadaja z ta walka z geemente.Trafilismy na jakas babe co straszne problemy robi,wymysla jakies przepisy.Wreszcie ostatnio pojechalismy z mezem do jakies kobitki co jest kims w rodzaju kierowniczki tej naszej pani utrudniaczki i byla zdziwiona,ze ona robi mi takie problemy.Zobowiazala sie zajac cala sprawa i skierowac mnie na ten kurs nieszczesny.Moj maz swietnie mowi,samouk,ale ja to tragedia chodzaca.Rozumiem juz duzo,ale jak zaczne dukac to ludzi szlag rafia i konczy sie na tym,ze mowie po angielsku.
Jezeli chodzi o te nauke to juz mi rece opadaja z ta walka z geemente.Trafilismy na jakas babe co straszne problemy robi,wymysla jakies przepisy.Wreszcie ostatnio pojechalismy z mezem do jakies kobitki co jest kims w rodzaju kierowniczki tej naszej pani utrudniaczki i byla zdziwiona,ze ona robi mi takie problemy.Zobowiazala sie zajac cala sprawa i skierowac mnie na ten kurs nieszczesny.Moj maz swietnie mowi,samouk,ale ja to tragedia chodzaca.Rozumiem juz duzo,ale jak zaczne dukac to ludzi szlag rafia i konczy sie na tym,ze mowie po angielsku.
pojecia nie mamy, jak sie do tego zabrac...

Powiedz jej stanowcze "nie"! Trzymaj sie i pomysl, ze nie samym mezem czlowiek zyje ;-) A jak Twoje kroczenie wytycznymi holenderskiej dietetyki? Trzymam kciuki i jakbym Ci mogla pomoc z tym, to pisz, bo cos tam co nieco na studiach nas o tym i owym uczono
Chyba bedziemy musieli kupic dwa materace po 90/200.