Ma-Rita
Fan(ka)
Dzien dobry kobietki :-)
No, nareszcie wiosna...choc rano ziab jak diabli i szyby w samochodzie trzeba skrobac...no, ale nie ma co narzekac
Sencilla no super, ze u was super

Paulina kuruj sie kobieto
A co do samochodu to nasze chlopy powinny sie jakos zgadac, bo mieliby wspolny temat
My tez jestesmy na etapie wyboru nowego autka i tez padlo na 7-osobowy samochodzik, tyle, ze Opel
Jutro maz umowil sie w salonie na probna jazde. No i ostatnie tygodnie spedzal znoszac do domu gazety o samochodach, wertujac strony internetowe, zameczajac mnie szczegolami ( musialam aktywnie uczestniczyc w tej calej procedurze
) i wozac po salonach samochodowych.
Beauty na marktplaats mozesz oglosic prawie wszystko. Sami niedlugo tez chcemy wystawic do sprzedania dwa wozki mlodego
A ja zakupilam sobie ostatnio balsam do ciala w zelu Vaseline Intensive Care z tej nowej serii z kokosem i maslem kakaowym, bo fajnie pachnial, no i d*** blada...jestem uczulona. Zsypalo mi brzuch, dekold i rece, swedzi jak diabli

No, nareszcie wiosna...choc rano ziab jak diabli i szyby w samochodzie trzeba skrobac...no, ale nie ma co narzekac

Sencilla no super, ze u was super

Paulina kuruj sie kobieto
A co do samochodu to nasze chlopy powinny sie jakos zgadac, bo mieliby wspolny temat
My tez jestesmy na etapie wyboru nowego autka i tez padlo na 7-osobowy samochodzik, tyle, ze Opel
Jutro maz umowil sie w salonie na probna jazde. No i ostatnie tygodnie spedzal znoszac do domu gazety o samochodach, wertujac strony internetowe, zameczajac mnie szczegolami ( musialam aktywnie uczestniczyc w tej calej procedurze
) i wozac po salonach samochodowych. Beauty na marktplaats mozesz oglosic prawie wszystko. Sami niedlugo tez chcemy wystawic do sprzedania dwa wozki mlodego

A ja zakupilam sobie ostatnio balsam do ciala w zelu Vaseline Intensive Care z tej nowej serii z kokosem i maslem kakaowym, bo fajnie pachnial, no i d*** blada...jestem uczulona. Zsypalo mi brzuch, dekold i rece, swedzi jak diabli

Trzymajcie sie, wiosna nadeszla, wiec zaraz wygoni wszystkie zarazy..
Probuje sie dodzwonic do mojej poloznej tutaj, bo ona ma moja karte ciazy, ale jak na razie bez rezultatu.. Pewnie wlasnie pomaga przyjsc na swiat jakiemus malemu Holenderkowi
Zastanawia mnie czy czasami nie będziesz musiała się zgłosić tutaj do jakiejś położnej, bo wiem że z reguły położna mówi kiedy jechać do szpitala i ona też w szpitalnym porodzie uczestniczy....tutaj masz adres stronki polskiej położnej co mieszka i pracuje niedaleko Hoornu, może jej się wypytasz co i jak 
;-)Ech faceci....