Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

), to pośrednictwo pracy...jestem pewna że na bank się Tobie praca znajdzie...a kiedy pracodawca jest zadowolony to wykupuje Ciebie od nich i sam zatrudnia.Spróbuj.

. Nam brakuje jeszcze łóżka do sypialni, a tak poza tym mamy chyba już wszystko.

Ale bede na biezaco sledzic. Dzieki za dobre checi przy pomocy!! Jak bedziemy cos potrzebowac, to sie zglosze na pewno 
No i oczywiscie zapraszam na kawcie!! A jak juz dorwiemy piekarnik to moze i na male co nieco.. Dietetyk sie nie dowie.. ;-) A nasze corcie to chyba w podobnym wieku sa.. Amelka chyba troche starsza. Kiedy sie urodzila? Dziewuszki, znacie jakas farbe biala do scian nietoksyczna? I oby tania byla bo troche scian mamy.. 
Cieszysz sie chyba, ze w koncu bedziecie razem, prawda?

:-):-)

i już się nie mogę doczekać 18stego - mój nerwus wraca

:-). Rok temu byłam w takiej samej sytuacji, ale na szczescie mamy to już za sobą 
o holenderskim nawet nie wspomne... no ale jak bedzie trzeba, to jakos sobie poradze:-). zastanawiam sie własnie czy nie wystawic tam wózka po młodym, moze znalazl by sie kupiec?
.....a i dodam że w pobliżu, w miejscowości Hem zawsze w pierwszą niedzielę miesiąca odbywa się polska msza.....Oj chyba wystarczająco zareklamowałam region West Friesland 
....a ta pogoda jest taka zmienna, bo od jutra znowu lekkie ochłodzenie, więc jak My wszyscy mamy być zdrowi 

aby sie Malej nie pospieszylo, zanim to wszystko pozalatwiam, no i zanim ogarniemy domostwo
Ale za dwa tygodnie moj wspanialy brat z zona przybywaja nam pomoc 
Moze chcecie cos z Polski? Ja juz robie zamowienie na 5 paczek kaszy jeczmiennej, bo krupniczek to uwielbiam