aniahaven
GADUŁA
Do rozłąki to ja się chyba już przyzwyczaiłam...mój często pracuje daleko.
I albo jest na delegacji i tam mieszka albo pracuje na miejscu i wraca bardzo późno.
Dobrze,że istnieją niedziele.
Tak czy siak z dzieciakami i tak jestem sama całymi dniami, ale mozna się przyzwyczaić.
Wieczorami jest cicho i spokojnie...dzieci śpią,mniej obowiązków jak gotowanie zakupy itp :-)
Tak jak Beauty mówi wieczór dla siebie...
A z tego co wiem małżon przyjedzie w sobote wieczorem do domku...więc nie jest tak źle.............
Co do tych pocztówek dla tego chłopca ja też dostałam tą wiadomość na skrzynkę...
i zamierzam wysłać tę kartke jak tylko skończy sie ten "bal Królowej" i otworzą mi sklepy...
Pewnie nie dojdą do niedzieli - lepiej późno niż wcale.Smutna historia.
Toola trzymam kciuki za powodzenie twoich przyszłych rozmów,myśl optymistycznie, będzie dobrze.
Anetko2222 wspójczuję pakowania,i szerokiej drogi jakby mnie juz tu nie było...
PaulinaAnno gratuluję luzu i bezstresowego podejscia w stosunku do sąsiadów...
Tak trzymaj i nie daj się...
Sencilla odezwij się w końcu....
To tyle na razie....życze wszystkim miłego dnia i dobrej zabawy w ten królewski dzień!!!
:-)
I albo jest na delegacji i tam mieszka albo pracuje na miejscu i wraca bardzo późno.
Dobrze,że istnieją niedziele.
Tak czy siak z dzieciakami i tak jestem sama całymi dniami, ale mozna się przyzwyczaić.
Wieczorami jest cicho i spokojnie...dzieci śpią,mniej obowiązków jak gotowanie zakupy itp :-)
Tak jak Beauty mówi wieczór dla siebie...

A z tego co wiem małżon przyjedzie w sobote wieczorem do domku...więc nie jest tak źle.............

Co do tych pocztówek dla tego chłopca ja też dostałam tą wiadomość na skrzynkę...
i zamierzam wysłać tę kartke jak tylko skończy sie ten "bal Królowej" i otworzą mi sklepy...
Pewnie nie dojdą do niedzieli - lepiej późno niż wcale.Smutna historia.
Toola trzymam kciuki za powodzenie twoich przyszłych rozmów,myśl optymistycznie, będzie dobrze.
Anetko2222 wspójczuję pakowania,i szerokiej drogi jakby mnie juz tu nie było...
PaulinaAnno gratuluję luzu i bezstresowego podejscia w stosunku do sąsiadów...
Tak trzymaj i nie daj się...
Sencilla odezwij się w końcu....
To tyle na razie....życze wszystkim miłego dnia i dobrej zabawy w ten królewski dzień!!!
:-)