reklama

Holandia

Do rozłąki to ja się chyba już przyzwyczaiłam...mój często pracuje daleko.
I albo jest na delegacji i tam mieszka albo pracuje na miejscu i wraca bardzo późno.
Dobrze,że istnieją niedziele.
Tak czy siak z dzieciakami i tak jestem sama całymi dniami, ale mozna się przyzwyczaić.
Wieczorami jest cicho i spokojnie...dzieci śpią,mniej obowiązków jak gotowanie zakupy itp :-)
Tak jak Beauty mówi wieczór dla siebie...:tak:
A z tego co wiem małżon przyjedzie w sobote wieczorem do domku...więc nie jest tak źle.............:-D
Co do tych pocztówek dla tego chłopca ja też dostałam tą wiadomość na skrzynkę...
i zamierzam wysłać tę kartke jak tylko skończy sie ten "bal Królowej" i otworzą mi sklepy...
Pewnie nie dojdą do niedzieli - lepiej późno niż wcale.Smutna historia.

Toola trzymam kciuki za powodzenie twoich przyszłych rozmów,myśl optymistycznie, będzie dobrze.
Anetko2222 wspójczuję pakowania,i szerokiej drogi jakby mnie juz tu nie było...
PaulinaAnno gratuluję luzu i bezstresowego podejscia w stosunku do sąsiadów...
Tak trzymaj i nie daj się...
Sencilla odezwij się w końcu....

To tyle na razie....życze wszystkim miłego dnia i dobrej zabawy w ten królewski dzień!!!:tak::-):-D

reklama
...cisza... wszyscy swiętuja?
U nas , brzydko, zimno i pada.
Piszcie coś dziewczyny :happy:

Aneta, sprawdziłam twoja dzielnica sąsiaduje z moją, takze pewnie bedziesz miała do mnie "rzut beretem"

beauty to fajnie, że już mam sąsiadkę:tak::tak::tak:
tolla znalazłam to na niedzieli, może Ci się przyda...
Międzynarodowa firma z branży IT szuka informatyków do pracy w Holandii.
Wymagana znajomość j. angielskiego, znajomość j. niderlandzkiego bardzo mile widziana.
Po szczegóły zapraszam na
marta.adamus@alexmann.com
Miłej nocy:tak:

Hejka wszystkim...

A ja mam pytanko calkiem z innej baczki:
Czy ktoś mi moze doradzić jakieś miejsce nad polskim morzem najlepiej okolice Kołobrzegu?
Chcemy sie zebrać z czterech państw rodzinką w lipcu i stwierdziliśmy że nad morzem bedzie nam dobrze.;-)
Może byliście gdzieś i wam sie spodobało?Jakieś kwatery prywatne, domki albo inne...Jak ktoś posiada namiary było by super...:-)
Czekam na propozycje..
A u nas imprezki pod oknem do 3 rano, na szczeście dzieciakom to nieprzeszkadza...:rofl2::rofl2::rofl2:
Pozdrawiam

Dziewczyny,ja nadal bez netu,pisze na szybcika z coffeeshopu w amsterdamie :rofl2: nawet nie mam czasu poczytac, co u Was! net bede miala dopiero od 23 maja :( niestety... PaulinaAnna,prosze,czy moglabys wyslac mi swoj numer na smsa na numer +31617063843?chcialabym sie z Toba spotkac, a wcielo mi Twoj numer :( Jestem zakrecona ostatnio, ciezkie byly te 3 ostatnie tygodnie, ale w koncu odkopalismy sie z kurzu, spimy w koncu na lozku :tak: sciany prawie wszystkie pomalowane, sa panele i wykladziny, hurraa!! dobrze ze Antosi sie nie pospieszylo, ale brzusiu juz mam nisko, tylko czekac :tak: Ten numer co podalam to na razie moj jedyny kontakt. dziewuchy trzymajcie sie, jestem z Wami duchem :-)
caluski od nas

aniahaven ja Ci nie doradzę jeśli chodzi o wypoczynek, bo nie byłam nigdy nad polskim morzem, ale nad holenderskim już niedługo będę hi hi
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry